Walking Limburg

Kamperen in Limburg

Kamperen in Limburg bij EuroParcs

Glooiende heuvels, het Geuldal, klaterende beekjes en de mergelgrotten bij de Sint Pietersberg en Maastricht. De provincie Limburg voelt als een stukje buitenland in Nederland. Een perfecte plek om je tent op te zetten of te bivakkeren in je ingerichte glampingtent. Dit is kamperen in het mooie Limburg.

Glooiende Limburgse heuvels

De vakantieparken van EuroParcs liggen op prachtige locaties. Dicht bij natuurgebieden en met bruisende steden om de hoek. Hier in Limburg kun je eindeloos toeren over glooiende heuvels, door bossen en langs idyllische dorpjes met vakwerkhuizen. Dankzij pittige beklimmingen als de Cauberg en Keuteberg is Limburg geliefd bij wielrenners. Daarnaast vind je er grotten en ondergrondse gangenstelsels. In steden als Venlo en Maastricht kun je bourgondisch genieten en cultuur snuiven. Midden in dit Limburgse land heeft EuroParcs vakantieparken met kampeerplekken. Zoals EuroParcs Gulperberg en EuroParcs Poort van Maastricht.

Gulperberg Comfortplaats met uitzicht View Go Nature Weeks 2022 Limburg

Camping of glamping

Of je nu je eigen tent, camper of caravan meeneemt of toch liever overnacht in een compleet ingerichte glampingtent, de keuze is aan jou! Kampeer je op een van de EuroParcs vakantieparken dan kun je gewoon gebruikmaken van de faciliteiten op het park. Zoals het sanitair, het restaurant, de speeltuinen en het zwembad. Bekijk hieronder de kampeerplekken op onze vakantieparken in het mooie Limburg.

Gulperberg Comfortplaats met uitzicht View 2

Zoekresultaten (15)

vroegboekkorting
Max. 4
2 slaapkamers

2 nachten vanaf

202,- 181,80
vroegboekkorting
Max. 6
2 slaapkamers

2 nachten vanaf

232,- 208,80