Glamping bij EuroParcs

Glamping in de natuur & heerlijk genieten van de luxe en comfort!

De glamping tent is de trend van het moment!

EuroParcs heeft op verschillende vakantieparken met luxe glampig tenten. En deze glamping in de natuur zijn te huur! Dit houdt in kamperen met zeer veel comfort en luxe! Niet meer met de toiletrol over de camping of gebruiken maken van gedeelde douches. In een glamping tent beschik je over je eigen sanitair. En dat niet alleen, de luxe kampeertent het niet voor niets Glamping want je kampeert geheel in stijl, luxe en comfort. De accommodatie is namelijk van alle gemakken voorzien. En: dat blijkt aan te slaan. De Glampingtenten zijn tussen 1 april en 1 september bijna continu verhuurd. Wie kortom eens vakantie wil vieren in een heel andere setting: aarzel niet en neem contact op met het resort van EuroParcs naar jouw voorkeur om jouw Glampingvakantie te regelen!

Naast glamping kun je bij EuroParcs natuurlijk ook terecht voor kamperen met tent, camper of caravan. Of ben jij speciaal op zoek naar kamperen aan het water? Ook dan ben je bij EuroParcs aan het juiste adres. 

Maar (!) wil je meer weten over glamping bij EuroParcs? Ontdek glamping camping Reestervallei middenin de natuur, glamping camping Limburg voor het bourgondische glamping life, glamping camping de Kraaijenbergse Plassen, glamping camping De Rijp in Noord-Holland, glamping camping Zuiderzee met glampingtenten direct aan het Veluwemeer (!), glamping camping De Wije Werelt op de Veluwe, glamping camping Veluwemeer en glamping camping de Utrechtse Heuvelrug ! Lees snel verder en ontdek glamping camping Nederland bij EuroParcs 🌷

Glamping Reestervallei!

Zet je zorgen maar op zij wanneer je verblijft in de glamping tenten op EuroParcs Resort Reestervallei! De luxe tenten staan weids verspreid, zo kun je heerlijk en comfortabel kamperen en genieten van jouw glamping vakantie midden in de natuur van wat het Reestdal te bieden heeft. Geniet van de aanwezige faciliteiten op het vakantiepark in de Kop van Overijssel.

Op glamping camping Reestervallei kun je kiezen uit een glamping tent 4 personen en glamping tent 6 personen, afhankelijk van het gezelschap natuurlijk! Ontdek de faciliteiten op het vakantiepark waar je gebruik van kunt maken en natuurlijk omgeving van IJhorst. Bekijk het aanbod op Resort Reestervallei, boek en beleef glamping!

Glamping camping Zuiderzee!

EuroParcs Resort Zuiderzee genoot al bekendheid vanwege de grootse uitstraling van het resort en het zeer hoge faciliteitenniveau. EuroParcs heeft nu nog meer doorgepakt door ook Glamping te introduceren op het vakantiepark bij Biddinghuizen. Dit houdt in kamperen met zeer veel luxe!

Glamping staat voor dichtbij de natuur staan met hetzelfde comfort dat je thuis ook gewend bent. Het enige verschil is dat de wanden niet gescheiden worden door beton maar door tentdoek én dat je dagelijks geniet van een uitzicht dat je niet gewend bent. Wie kiest voor Glamping op EuroParcs Resort Zuiderzee kiest voor slaapkamers, een badkamer en een living van een kwaliteit die je ook in de vakantiewoningen van EuroParcs treft. Maar het gevoel, aangewakkerd door de wind die speels wappert langs jouw haren en het tentdoek, is anders. Nóg meer het vakantiegevoel, nóg meer het vrijheidsgevoel. Glamping Zuiderzee staat voor de grenzen zoeken van het vakantiecomfort zonder dat er ingeboet wordt aan de steeds verder gaan de eisen van de consument anno nu. Liever kamperen met eigen tent, caravan of camper? Dat kan ook, ontdek het aanbod kampeerplekken op camping Zuiderzee.

Glamping op Resort Zuiderzee
EuroParcs Resort Zuiderzee is perfect geschikt voor deze relatief nieuwe vorm van recreëren door ten eerste de grote oppervlakte van het vakantiepark wat garant staat voor ruime kavels met veel privacy. Ten tweede kun je hier vanuit je glamping tent genieten van een weids uitzicht over het Veluwemeer. Ook zijn er kampeerplekken aan het water beschikbaar op Resort Zuiderzee. En er is meer dan dat, want EuroParcs Resort Zuiderzee heeft een zandstrand van maar liefst een kilometer lengte. Veel strand- en spetterplezier kortom en dat laatste heb je ook in het binnenzwembad in het hoofdgebouw. Een bijzonder hoofdgebouw met allerlei indoor faciliteiten om bijvoorbeeld simpelweg te genieten terwijl jouw kids in het indoor speelparadijs spelen. De recreatiezaal met piratenschip wordt gebruikt voor tal van spelen en feesten. Daarnaast kun je lekker eten in het restaurant en de luxueuze snackbar en verder een heerlijk ijsje eten in de ijssalon. 

Glamping in omgeving Zuiderzee
Genieten doe je ook in de omgeving: schuin tegenover het vakantiepark ligt Hollands Walibi met onder meer het grootste aantal achtbanen in de Benelux. Verder ligt de Veluwe op nog geen kwartier rijden en het Dolfinarium op nog geen 25 minuten van jouw Glampingtent op EuroParcs Resort Zuiderzee. Ook interessant vanuit educatief opzicht: het historische Schokland, een soort van Urk maar dan wel op bevel van de koning halverwege de negentiende eeuw verlaten wegens overstromingsgevaar. Dit voormalige eiland, op een half uurtje van EuroParcs Resort Zuiderzee gelegen, vertelt het andere verhaal over het water in Nederland: er is in dit bijna verdronken land volop historie te zien. Oude gebouwen, de oude haven, oude gebruiksvoorwerpen en ga zo maar door. Wie meer van stedelijke gezelligheid houdt: in Kampen, op vijftien minuten rijafstand van jouw Glampingtent op EuroParcs Resort Zuiderzee, kun je prima shoppen in een zeventiende-eeuwse sfeer. Datzelfde geldt voor Elburg, op twintig minuten rijden van EuroParcs Resort Zuiderzee gelegen. Vooral de haven met de vele historische boten is een aanrader. 

Extra luxe glampingtent 4 of 6 personen
Op glamping camping Zuiderzee kun je kiezen uit een glampingtent 4 personen of een glampingtent 6 personen. Daarnaast beschikt glamping Zuiderzee over een Glamping tent luxe 6 personen om jou en je gezelschap extra in de watten te leggen in een extra luxe en comfortabel ingerichte glamping tent!

Glamping Veluwe, midden in de natuur!

Het avontuur krijgt extra glans met glamping op de Veluwe op EuroParcs Resort De Wije Werelt! De ogen in dat kleine koppie kijken verschrikt als de schaduwen op de glampingtent op EuroParcs Resort De Wije Werelt groter worden. Je kijkt even met een glimlach toe en trekt jouw kind dan naar je toe, knuffelt hem of haar en stelt jouw zoon of dochter gerust. ,,Niets aan de hand, het bos komt niet naar ons toe en de dieren ook niet.” Even later slaapt de kleine in de glampingtent met een glimlach en kun je zijn of haar droom raden. Over herten, vogels, dassen, vossen en misschien wel een wolf… Dieren die allemaal in de Veluwe leven. De Veluwe die EuroParcs Resort De Wije Werelt, gelegen in Otterlo in het hart van Nederlands grootste bosgebied, omsluit. Een omgeving waar glamping naadloos aansluit voor waar het ooit voor uitgevonden is: het avontuur, zonder dat je aan luxe inboet.

Want het bos mag dan dichtbij zijn, zo dichtbij dat de takken bijkans over de glampingtent reiken, je geniet hetzelfde comfort als thuis. Heerlijk zachte bedden om in te dromen, een luxe inloopdouche waarbij de avonturen van die dag nog eens kort geëvalueerd worden, een sfeervolle living waar nagepraat wordt en verder gezellige bordspelen worden gedaan en een voorzit waar je letterlijk tegen de natuur aankijkt. Wellicht zie je vanuit jouw comfortabele stoel of zitbank een buizerd uit het bos opstijgen of een specht tikken tegen een boomstam.

Natuur glamping op vakantiepark De Wije Werelt
EuroParcs Resort De Wije Werelt is kortom helemaal toegespitst op het natuurgevoel. Zo is het hoofdgebouw, met een restaurant en een indoor speelparadijs, gebouwd met hout van de Veluwe. Tegelijkertijd straalt het een familiegevoel pur sang uit, ook door het buitenzwembad dat voor het restaurant, De Houtzagerij geheten, aangelegd is. 

Dit ontmoetingspunt is ideaal als startpunt of eindpunt van de dag, maar het avontuur beleven je, jouw partner en de kinderen toch vooral in de directe omgeving. In Nationaal Park De Hoge Veluwe met zijn herten en moeflons. Maar ook met zijn vennen, heiden, het Kröller-Möller museum en het fraaie jachthuis Sint Hubertus waar je de hand ziet van de bekende architect Berlage. Ook vlakbij jouw glampingtent ligt natuurgebied Het Planken Wambuis dat een zeer gevarieerd landschap van bos, beken, heide, graslandschap en eeuwenoude grafheuvels herbergt. Grenzend aan EuroParcs Resort De Wije Werelt ligt verder Het Mosselse Zand, plek van verwondering bij jouw kinderen door de zandverstuivingen. 

Plek van die onbetaalbaar mooie lach
Maar het is ook een plek waar ze hun hart helemaal kunnen ophalen: het Speelbos van Oerr ligt aan Het Mosselse Zand en hier kunnen ze klauteren, klimmen en door tunnels kruipen. Dat zijn de verhalen die bij u blijven hangen, waarover je na afloop napraat met jouw partner in de glampingtent op het vakantiepark in Otterlo. Want daarvoor, het zien van die onbetaalbaar mooie lach bij jouw kind, heb je voor deze glampingvakantie op EuroParcs Resort De Wije Werelt gekozen! Mocht je willen kamperen op camping Veluwe met eigen tent, camper, of caravan dan kan dat uiteraard ook!

Glamping met 4 of 6 personen
Op glamping camping Veluwe kun je kiezen uit een glampingtent 4 personen of een glampingtent 6 personen. Daarnaast kun je ook een baby safaritent 2 personen huren. Weliswaar zonder eigen sanitair, maar dan hoef je in ieder geval de tent niet op te zetten of af te breken, scheelt toch weer!

Heerlijk luxe kamperen in Noord-Holland

Glamping in Noord-Holland. Ken jij de glamping tenten camping al op Europarcs Resort De Rijp? Nee? Dan wordt het hoog tijd. Huur een luxe glamping tent 4 personen of een luxe glamping tent 6 personen, afhankelijk van je gezelschap natuurlijk. Verblijf in uniek polderlandschap en beleef de natuur van wel heel dichtbij! Toch geniet je van comfortabel kamperen met eigen sanitair. Perfect in deze (zomer) tijd! Kamperen is nog nooit zó leuk geweest.

Wil jij graag eens ervaren hoe het is om in een glamping tent te verblijven? Dan is dit je kans, want in een glampingtent 4 of 6 personen op ons vakantiepark in Noord-Holland kun je genieten van alle gemakken waarmee de luxe glamping tent is uitgerust en tegelijkertijd kun je gebruik maken van de hoogwaardige faciliteiten en voorzieningen op vakantiepark Resort De Rijp. EuroParcs' vakantiepark vlakbij Alkmaar biedt meer, want: zo kun je op de fiets naar deze prachtstad om diverse culturele uitjes te bezoeken. Dat niet alleen, rondom glamping camping De Rijp is er veel te doen en te beleven: wil je de omgeving van West-Graftdijk ontdekken? Boek deze zomer jouw glamping avontuur en vier jouw glampingvakantie bij EuroParcs!

Beleef glamping in bourgondisch Limburg!

Waan je in het buitenland terwijl je profiteert van een glampingvakantie in eigen land! Glamping is erg populair onder vakantiegangers. Waarom is dat? Dat is omdat je met een glamping tent dichtbij of liever gezegd middenin het Limburgse heuvellandschap verblijft waardoor de natuur wel heel dichtbij komt en je het outdoor vakantiegevoel extreem beleeft.

Glamping Limburg op Resort Limburg in de plaats Susteren is ideaal voor gezinnen. Je kunt namelijk een glamping tent 4 personen of een glamping tent 6 personen huren. Het kindvriendelijke vakantiepark van EuroParcs biedt met de luxe glampingtent comfort en gemak zoals privé sanitair, heerlijke bedden (lees: dus geen opblaasbed op grond), eigen keuken, veranda waar jullie 's avonds heerlijk onder het genot van een borrel en een bordspel kunnen spelen en nagenieten van de vakantiedag! 

Glamping faciliteiten en omgeving
Terwijl je geniet van een heerlijk luxe kampeer vakantie in Zuid-Limburg kun je eveneens gebruiken maken van de faciliteiten die Resort Limburg te bieden heeft. En dat niet alleen, want in de omgeving van Susteren is er ontzettend veel te doen!

Glamping camping De Kraaijenbergse Plassen

Op glamping camping Linden zijn de luxe kampeertenten te huren. EuroParcs Resort De Kraaijenbergse Plassen biedt naast de vakantiehuizen op het vakantiepark, luxe glamping tenten aan met eveneens veel comfort en voorzien van alle gemakken. Zo geniet je optimaal van de vakantie en van de faciliteiten en omgeving van het park.

De locatie van glamping De Kraaijenbergse Plassen is ideaal voor watersportliefhebbers, wandelaars en fietsers. Het park grenst direct aan het water. De omgeving van Linden leent zich uitstekend voor allerlei mooie wandelroutes door het gelijknamige water-, natuur en recreatiegebied De Kraaijenbergse Plassen. De glamping is nabij Nijmegen gelegen. Wat eveneens de mogelijkheid bied om de oudste stad van Nederland te bezoeken. 

Afhankelijk van je gezelschap kun je op glamping camping Linden bij Cuijk een glamping tent 4 personen of een glamping tent voor 6 personen huren. Het vakantiepark is klein maar fijn en voorzien van een restaurant waar je heerlijk kunt lunchen en dineren. Je kunt fietsen huren, bootje huren om bijvoorbeeld te gaan vissen. Ook kun je op het zandstrand heerlijk genieten van het mooie weer met af en toe een duik om je weer even op te frissen tijdens je glampingvakantie in Brabant bij EuroParcs!

Glamping Veluwemeer

EuroParcs Resort Veluwemeer heeft nieuwe glampingtenten te huur. Dit houdt in kamperen met zeer veel comfort en luxe! En: dat blijkt aan te slaan. Wie vakantie wil vieren in een heel andere setting: aarzel niet en neem contact op met glamping camping Veluwemeer om jouw glampingvakantie te regelen!

Wie deze kans pakt weet zich verzekerd van een prachtig uitzicht, elke vakantiedag weer, over het Veluwemeer. Ook is er een heerlijk strandje waar jij, jouw partner en/of kinderen bij mooi weer kunnen liggen. Verder is het zwemwater van het Veluwemeer van uitstekende kwaliteit. Eenmaal daarvan genoten kun je heerlijk uitblazen op de zitbank en stoelen voor de tent waar je bovendien een goed uitzicht hebt op wat de kinderen aan het doen zijn. Bivakkeren in een eigen kampeertent kan trouwens ook. Kampeerplaatsen op camping Veluwemeer zijn er, dus kamperen met eigen tent of caravan is ook een optie.

Maar de charme van glamping bevindt zich vooral ook binnenshuis, waarbij binnenshuis bewust zonder aanhalingstekens wordt geschreven. Want deze luxe tent voelt als thuis…En alsof je op safari bent in Afrika. Maar dan wel weer met het verschil dat je niet in een half open ruimte staat te douchen of sanitair hoeft te delen. In de glampingtent op EuroParcs Resort Veluwemeer geniet je namelijk van een mooie badkamer met een luxueuze inloopdouche. Denk verder aan luxe slaapkamers, zachte bedden en een gezellige woonkamer met meubels : afgezien dat de wandafscheidingen uit een tentdoek bestaan, is er weinig verschil qua comfort tussen een vakantiehuis en jouw tijdelijke onderkomen tijdens jouw glampingvakantie. 

Als bonus genieten jij en jouw gezin bovendien van de faciliteiten dat op loopafstand ligt en waar je de horeca treft zoals een restaurant, snackbar, zwembad, ontbijtshop, interactieve speeltoestellen en meer. Je kunt een glamping tent voor 4 personen en een glamping tent voor 6 personen huren. Ontdek ook de omgeving van Nunspeet, want daar is onwijs veel te doen en te beleven.

Glamping Utrecht

EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug gaat mee met de tijd, want op voormalig glamping Allurepark Laagkanje Utrecht Maarn steekt EuroParcs het kamperen in een geheel nieuw luxe en comfortabel jasje.  

Glamping Utrechtse Heuvelrug beschikt over luxe kampeertenten waarmee het creperen van kamperen met eigen tent veranderd in glamperen. Je kunt een glamping tent 6 personen huren. Tevens geniet van je van de hoogwaardige faciliteiten van het vakantiepark. In de omgeving van Maarn is er ook een hoop te doen. 

Boek een glamping plaats!

De zomer van 2020 is nog langer niet ten einde. Boek nu last minute een glamping plek voor augustus of in september en geniet deze zomer nog van een heerlijke glampingvakantie in eigen land! Je boekt jouw glamping tent eenvoudig via onze boekingsmodule of telefonisch via 088 070 80 90 (lokaal tarief). Ook kun je boeken bij de recepties. 

Glamping in 2021

Het glamping seizoen start in 2021 op vrijdag 2 april. Dus heb jij een prachtige glampingvakantie (beleeft) op één van onze campings en wil jij volgend jaar verzekerd zijn van hetzelfde plekje? Boek dan nu! 

Waar glamperen?

Glamperen kan niet overal, een aantal geselecteerde resorts van EuroParcs bieden glamping tenten aan. Bekijk het aanbod voor een EuroParcs camping op de geselecteerde vakantieparken.

Vind jouw favoriete glamping tent bij EuroParcs

Veilig betalen met: