Fun Club Themaweekenden

Voor het hele gezin (alle leeftijden)

De themaweekenden van de Fun Club zijn er voor het hele gezin. Tijdens deze weekenden wordt er vaak toegewerkt naar een show van een bekend (kinder)artiest. Van minishow tot magic dinner. Kinderen krijgen op vrijdagavond films met liedjes van de groep te zien, zaterdag worden met hen allerlei spelletjes gespeeld en op zondag is de theatershow. En die beleving gaan we niet alleen met dze groep creëren maar door het hele jaar heen: wij houden van themaweekenden!! En gezinnen kunnen daar altijd bij zijn door de themaweekenden van de Evenementen Fun Club te bezoeken.

Andere thema’s door het jaar heen zijn onder meer boer en boerin Fien & Teun, de reislustige Dora & Diego, Thomas de Stoomlocomotief of Brandweerman Sam. De activiteiten worden op het thema aangepast. Zo wordt er in het weekend dat Dora & Diego centraal staan bijvoorbeeld een speurtocht gehouden en is het tijdens het weekend van Thomas de Stoomlocomotief treinen geblazen op allerlei manieren. Vast thema is echter altijd dat e volop kinderanimatie is. Soms alleen om te kijken, soms kunnen de kinderen actief mee springen.

De Evenementen Fun Club is er echter niet alleen voor kinderen, maar ook volwassenen profiteren ervan. Zo kun je naar OnWheels-evenementen, een Oktoberfest, een Magic Dinner voor twee of het hele gezin en wat al niet meer. En dat allemaal gratis tenzij anders vermeld.

Wilt u weten wat de activiteiten zijn van de Fun Club is als u er ook bent? Bekijk de activiteiten kalender bij faciliteiten op de pagina van het Resort van uw keuze. U kunt ook voor de zekerheid even contact opnemen met het Resort van uw keuze. Onze receptionistes beantwoorden uw vragen graag!

Kortom, ontdek en beleef het bij EuroParcs! Kom langs of zoek & boek uw vakantie en kies een Resort

 
Beau en Bloem Kids Club
Beau en Bloem Kids Club

Beau en Bloem Kids Club

Mogen wij ons even voorstellen? Wij zijn Beau en Bloem en wij gaan jouw vakantie nog leuker maken dan je vooraf had gedacht! Hopelijk tot snel! Doei!!!
Adventure Club
Adventure Club

Adventure Club

Adventure Club van Europarcs verzorgt de animatie en organiseert gedurende de dag diverse activiteiten voor onze gasten die van spanning en plezier houden.
Animatie @ EuroParcs
Animatie @ EuroParcs

Animatie @ EuroParcs

Vier je zomervakantie met Beau en Bloem Kids Club, de Adventure Club en de Fun Club themaweekenden bij diverse Resorts van EuroParcs. Kom langs en beleef het!