Vier het voorjaar bij EuroParcs!
Vier het voorjaar bij EuroParcs!

Camping met klein vaarwater

Camping met klein vaarwater

Een camping met klein vaarwater vindt u in Camping & Jachthaven Uitdam. Gelegen aan het rustieke IJsselmeer, staat deze camping met klein vaarwater garant voor waterplezier! Of u nu een boot wilt huren of een ligplaats heeft in onze jachthaven, wij hebben alles in huis voor de leukste vakantie aan het water.

Camping met klein vaarwater en een speciale boothelling

Als camping met klein vaarwater is het wel zo handig als u uw boot veilig in en uit het water kunt halen. Uiteraard heeft Camping & Jachthaven Uitdam een solide boothelling voor uw vaartuig. Wij bieden u de juiste faciliteiten om uw vaartuig in het water te laten of eruit te halen. U vindt de boothelling tegenover het havenbeheer naast de bootopslag.

Camping met klein vaarwater voorzien van alle gemakken

Onze camping met klein vaarwater heeft alle faciliteiten die u nodig heeft. Zo heeft onze camping een fietsverhuur, bootverhuur en niet te vergeten een prachtig strandje. Ideale activiteiten om uw vakantiedagen mee te vullen.

Voor een gezellig drankje met uw vrienden of familie zit u bij Camping & Jachthaven Uitdam ook goed. Schuif aan in de gezellige bar op de camping en neem een lekker drankje op uw vakantie. Voor een frietje, snack, pannenkoek of pizza kunt terecht bij het Taste & More – Familiy Take Away Restaurant. Ook om de kinderen is gedacht, zij kunnen klimmen en klauteren in de speeltuin. Er zijn meerdere speeltuinen aanwezig op de camping.

Handig om te weten! Onze jachthaven en camping is voorzien van een wasserette, waterpunten, toiletgebouwen, Wi-Fi en elektra voor alle elektrische apparaten. Voor al uw andere praktische vragen kunt u terecht bij de receptie bij de ingang van de camping.

Wanneer mogen we u verwelkomen?

Zoek en boek nu uw vakantie aan het water bij Camping & Jachthaven Uitdam! Van kampeerplaatsen tot aan trekkershutten. Camping & Jachthaven Uitdam heeft alles wat u zoekt. Zelfs aan uw vaartuig is gedacht, de ligplaatsen in de jachthaven wachten op uw bezoek!