Animatie @ EuroParcs

Animatie @ EuroParcs

Bij EuroParcs hoeft niemand zicht te vervelen. Beau en Bloem staan voor je klaar met de Kids Club (4 t/m 12 jaar). Het stel neemt je mee op te gekke avonturen, snelle spellen en gezellig theater. Daarnaast is er ook Adventure Club (vanaf 8 jaar) en organiseert gedurende de dag diverse activiteiten voor onze gasten die van spanning en plezier houden. Aan alle doelgroepen wordt gedacht, want de Fun Club (themaweekenden) is er voor het hele gezin. Tijdens deze weekenden wordt er vaak toegewerkt naar een show van een bekend (kinder)artiest.

De Fun Clubs van EuroParcs willen al haar gasten een onvergetelijke ervaring bezorgen tijdens hun vakantie of dagje uit. Onze entertainers staan dit seizoen klaar met een glimlach en veel plezier op de Resorts van EuroParcs. Met uitgebreide activiteiten van de Beau en Bloem Kids Club, de Adventure Club en onze spetterende dans- en theatershows en de themaweekenden.
 

Op de Resorts van EuroParcs kun je dit seizoen genieten van een wel heel bijzonder activiteitenprogramma. Houd daarom de activiteitenkalender op de website of via onze Facebookpagina’s in de gaten, want we hebben dit jaar fantastische themaweekenden met bekende artiesten en karakters, voor jong en oud.

Veilig betalen met:

Contact

Adres
EuroParcs Hoofdkantoor
Oude Apeldoornseweg 48
7333 NS Apeldoorn

Telefonisch bereikbaar
Maandag t/m vrijdag 08.30u - 20.00u
Zaterdag en zondag 08.30u - 17.00u

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

* vereist veld