Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

We hebben de meest gestelde vragen en antwoorden voor u op een rij gezet.

Bel ons gerust als uw vraag er niet tussen staat: 088 070 8090

Aankomst en vertrek
Op alle parken van EuroParcs gelden standaard aankomst- en vertrektijden. Voor vakantiehuizen en groepsaccommodaties geldt dat u op de aankomstdag vanaf 15.00 uur in uw accommodatie mag, op vertrekdag dient u uw accommodatie voor 10.00 uur te verlaten.

Leeftijd
Bij EuroParcs is de minimale leeftijd om een boeking te maken 18 jaar. 

Betalen
Tijdens het online boeken kunt u meteen afrekenen per iDeal. U kunt er ook voor kiezen om het bedrag in termijnen te betalen. U betaalt dan binnen 14 dagen na het reserveren 50% van het factuurbedrag en 30 dagen voor aankomst het resterende bedrag. Boekt u 30 dagen voor aankomst dan dient u de betaling binnen 14 dagen te voldoen. Indien het totaalbedrag onder de € 100,- ligt, dient het totale bedrag in één keer te worden betaald. Wanneer er bij aankomst geen betaling heeft plaatsgevonden, verstrekken wij geen sleutel.

Mindervalide woning
Op Resort Brunssummerheide biedt EuroParcs een aangepast vakantiehuis aan voor mindervaliden. Dit vakantiehuis is van alle gemakken voorzien en beschikt over een aangepaste badkamer op de begane grond met o.a. een douchebrancard. Op de eerste verdieping zijn nog 2 badkamers gesitueerd. Dit vakantiehuis biedt plaats aan 10 personen. Hulphonden zijn in deze woning toegestaan.

Op bijna alle andere parken zijn bepaalde vakantiehuizen gedeeltelijk aangepast voor mindervaliden. Deze huizen zijn rolstoeltoegankelijk en hebben brede deuren en een lage instap bij de douche. Enkele huizen zijn voorzien van een douchezitje en beugels bij het toilet. Op de begane grond zijn twee hoog-laagbedden. Bijzonderheden: er is geen traplift aanwezig, de eerste verdieping is alleen te bereiken met de trap.

Voor meer informatie over mindervalidewoningen kunt u contact opnemen via 088-070 8090

Borg
Een ongelukje zit soms in een klein hoekje, dit zal de meeste mensen niet vreemd voorkomen. Het is daarom dat EuroParcs vooraf een borg vraagt aan alle gasten die een vakantiewoning huren. Bij een eventueel ongelukje kan de schade gemakkelijker worden afgehandeld. De borg bedraagt minimaal € 65,- per woning en wordt bij het totaalbedrag geteld. Na vertrek worden de vakantiewoningen c.q. groepsverblijven gecontroleerd. Wanneer er na aftrek gebreken worden geconstateerd, zal dit worden ingehouden op de borg. Is alles in orde of is er een restant bedrag, dan zal dit binnen 3 weken teruggestort op het rekeningnummer van de boeker van de reservering. Bij geconstateerde schade ontvangt u natuurlijk een factuur die u bij de verdere afwikkeling ten behoeve van uw verzekering kunt gebruiken.

Voorkeur
Heeft u een voorkeur voor een bepaalde accommodatie, bijvoorbeeld vanwege speciale voorzieningen of vanwege de specifieke ligging, dan kunt u dit aangegeven tijdens het reserveren. Wij komen u zoveel als mogelijk tegemoet aan uw wensen. Wilt u uw voorkeur gegarandeerd hebben, dan betaalt u voorkeurskosten. Deze bedragen € 27,50 per reservering.

Huisdieren
Op alle parken zijn huisdieren (aangelijnd) toegestaan, in veel van onze vakantiehuizen. Er zijn echter ook huisdiervrije vakantiehuizen, waarin geen huisdieren zijn toegestaan. Geef daarom direct bij reserveren aan of u een huisdier meeneemt. Er mogen maximaal 2 huisdieren mee per reservering. Voor uw huisdier geldt een toeslag van € 5,15 per huisdier per nacht. 

Weekend, midweek en week
Bij EuroParcs kunt u weekenden, midweken en weken boeken.

Weekend - van vrijdag tot maandag
Midweek - van maandag tot vrijdag
Week - van maandag tot maandag, vrijdag tot vrijdag

Tijdens de feestdagen (Pasen, Hemelvaart, Pinksteren, Kerst en Oud op Nieuw) zijn er andere aankomst- en vertrekdagen.

Kamperen
Kampeerders kunnen op dag van aankomst de kampeerplaats vanaf 14.00uur betrekken, op de dag van vertrek dient u de plaats voor 11.00uur te verlaten.

WiFi
U kunt (draadloos) internetten op al onze parken. Onze parken liggen echter wel midden in de natuur, waardoor het bereik in de accommodaties soms niet optimaal is. Om deze reden wordt er op enkele parken draadloos internet in het hoofdgebouw/horeca aangeboden. Heeft u problemen met inloggen of vragen dan kunt u altijd contact opnemen met de receptie. 

Andere vragen
Heeft u nog vragen? Neem dan contact op via 088 070 8090.

Veilig betalen met: