Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

We hebben de meest gestelde vragen en antwoorden voor je op een rij gezet. Bel ons gerust indien jouw vraag er niet tussen staat: 088 070 8090.

Aankomst- en vertrekdagen
Bij EuroParcs kun je in de schoolvakanties weekenden, midweken en weken boeken.

Weekend - van vrijdag tot maandag
Midweek - van maandag tot vrijdag
Week - van maandag tot maandag, vrijdag tot vrijdag

Tijdens de feestdagen (Pasen, Hemelvaart, Pinksteren, Kerst en Oud op Nieuw) zijn er andere aankomst- en vertrekdagen.

Buiten de schoolvakanties kun je aankomen en vertrekken op alle werkdagen. 

Leeftijd
Bij EuroParcs is de minimale leeftijd om een boeking te maken 18 jaar. 

Aankomst- en vertrektijden
Op alle vakantieparken van EuroParcs gelden standaard aankomst- en vertrektijden. Voor vakantiehuizen en groepsaccommodaties geldt dat je op de aankomstdag vanaf 15.00 uur in de accommodatie mag, op vertrekdag dien je de accommodatie voor 10.00 uur te verlaten.

Mindervalide woning
Op vakantiepark Resort Brunssummerheide biedt EuroParcs een aangepast vakantiehuis aan voor mindervaliden. Dit vakantiehuis is van alle gemakken voorzien en beschikt over een aangepaste badkamer op de begane grond met o.a. een douchebrancard. Op de eerste verdieping zijn nog 2 badkamers gesitueerd. Dit vakantiehuis biedt plaats aan 10 personen. Hulphonden zijn in deze woning toegestaan.

Op bijna alle andere vakantieparken zijn bepaalde vakantiehuizen gedeeltelijk aangepast voor mindervaliden. Deze huizen zijn rolstoeltoegankelijk en hebben brede deuren en een lage instap bij de douche. Enkele huizen zijn voorzien van een douchezitje en beugels bij het toilet. Op de begane grond zijn twee hoog-laagbedden. Bijzonderheden: er is geen traplift aanwezig, de eerste verdieping is alleen te bereiken met de trap.

Voor meer informatie over mindervalidewoningen kunt je contact opnemen via 088-070 8090.

Betalen
Tijdens het online boeken kun je meteen afrekenen met o.a. iDeal. 

  • Bij een boeking meer dan 45 dagen voor aankomst betaal je binnen 7 dagen na het reserveren 50% van het factuurbedrag en 30 dagen voor aankomst het resterende bedrag. 
  • Boek je korter dan 45 dagen voor aankomst dan dien je de betaling binnen 7 dagen te voldoen. 
  • Wanneer je binnen 2 weken voor aankomst boekt, betaal je binnen 2 dagen het volledige bedrag. 
  • Indien je binnen 5 dagen voor aankomst boekt, dien je het volledige bedrag direct online te betalen. Indien wij geen betaling hebben ontvangen, heb je geen definitieve reservering. 
  • Wanneer er bij aankomst geen betaling heeft plaatsgevonden, verstrekken wij geen sleutel.

Voorkeur
Heb je een voorkeur voor een bepaalde accommodatie, bijvoorbeeld vanwege speciale voorzieningen of vanwege de specifieke ligging, dan kun je dit aangegeven tijdens het reserveren. Wij komen je zoveel als mogelijk tegemoet aan jouw wensen. Wil je jouw voorkeur gegarandeerd hebben, dan betaal je voorkeurskosten. 

Borg
Een ongelukje zit soms in een klein hoekje, dit zal de meeste mensen niet vreemd voorkomen. Het is daarom dat EuroParcs vooraf een borg vraagt aan alle gasten die een vakantiewoning huren. Bij een eventueel ongelukje kan de schade gemakkelijker worden afgehandeld. De borg bedraagt minimaal € 65,- per woning en wordt bij het totaalbedrag geteld. Na vertrek worden de vakantiewoningen c.q. groepsverblijven gecontroleerd. Wanneer er na aftrek gebreken worden geconstateerd, zal dit worden ingehouden op de borg. Is alles in orde of is er een restant bedrag, dan zal dit binnen 3 weken teruggestort op het rekeningnummer van de boeker van de reservering. Bij geconstateerde schade ontvang je natuurlijk een factuur die je bij de verdere afwikkeling ten behoeve van jouw verzekering kunt gebruiken.

WiFi
Je kunt (draadloos) internetten op al onze vakantieparken. Onze parken liggen echter wel midden in de natuur, waardoor het bereik in de accommodaties soms niet optimaal is. Om deze reden wordt er op enkele parken draadloos internet in het hoofdgebouw/horeca aangeboden. Heb je problemen met inloggen of vragen dan kun je altijd contact opnemen met de receptie. 

Huisdieren
Op alle vakantieparken zijn huisdieren (aangelijnd) toegestaan, in veel van onze vakantiehuizen. Er zijn echter ook huisdiervrije vakantiehuizen, waarin geen huisdieren zijn toegestaan. Geef daarom direct bij reserveren aan of je een huisdier meeneemt. Er mogen maximaal 2 huisdieren mee per reservering. Voor jouw huisdier geldt een toeslag van € 5,15 per huisdier per nacht. 

Zakelijk verblijven
Op zoek naar een of meerdere accommodaties voor een grote groep, voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, personeelsfeest, familieweekend, festival bezoek, studieweekend of zeilkamp? EuroParcs biedt diverse mogelijkheden! Lees meer op https://www.europarcs.nl/business

Kamperen
Kampeerders kunnen op dag van aankomst de kampeerplaats vanaf 14.00uur betrekken, op de dag van vertrek dien je de plaats voor 11.00uur te verlaten.

Andere vragen
Heb je nog vragen? Neem dan contact op via 088 070 8090.

Veilig betalen met: