Omgeving

Omgeving

In de directe omgeving van Resort De Rijp is voor ieder wat wils. Op deze pagina proberen wij een compleet overzicht van wat er te doen is te geven. Loop ook even langs bij onze receptie, onze medewerkers vertellen u graag over deze veelzijdige omgeving!

Golfbaan Beemster

Golfbaan Beemster

Middenbeemster

Golfbaan Beemster beschikt over een 9 holes baan, oefengreens, driving-range, lockerruimte, clubhuis/restaurant, hotel, golfshop en golfschool. Zowel leden als niet leden zijn bij hier welkom.

De Beverwijkse Bazaar

De Beverwijkse Bazaar

Beverwijk

Met ruim 2.500 winkels is De Bazaar Europa’s grootste overdekte markt. Het perfecte, goedkope dagje uit, ook bij slecht weer. Elk weekeind geopend.

Alkmaar

Alkmaar

Alkmaar

Alkmaar is vooral Hollands kaasstad. Gedurende het seizoen (van de eerste vrijdag in april t/m de eerste vrijdag in september) wordt hier op vrijdagmorgen van 10.00 tot 12.30 uur een traditionele kaasmarkt gehouden. De kazen worden door handelaren via handjeklap verkocht.

Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam: de hoofdstad van Nederland bevindt zich op 13 km afstand van EuroParcs Resort Poort van Amsterdam. Bezoek en ontdek het beste van I Amsterdam! 

Bios & Bowling

Bios & Bowling

In de omgeving van Resort De Rijp bevinden zich meerdere bioscopen. Zowel in Purmerend, Alkmaar als Zaandam. Wilt u weten welke films er draaien? Loop even binnen bij de receptie. Bowlen kunt u bij Bobs Saloon in Uitgeest of in Purmerend bij Bowlingcentrum Purmerend.

Burggolf Purmerend

Burggolf Purmerend

Burggolf Purmerend beschikt over een 36 holes championship course en een 9 holes par-3 baan. De holes zijn ruim opgezet en bieden zowel beginners als gevorderde spelers een uitdagende ronde.

De Zaanse Golf Club

De Zaanse Golf Club

Enigszins verscholen in een prachtig natuurgebied met rondom eeuwenoude weidse polders, ligt een uitdagende 18 holes golfbaan.

Escaperoom Best Escape Purmerend

Escaperoom Best Escape Purmerend

Ga de uitdaging aan en vind met je team al improviserend de weg door de escaperooms, gaan jullie het redden binnen 60 minuten? Kies voor De Bank Kraak, of Romanov's Bunker. (Keuze uit Nederlands of Engelstalig) Kijk voor meer informatie op de website

Fort Resort Beemster

Fort Resort Beemster

Onder de koepels van het Unesco Werelderfgoed Fort aan de Nekkerweg staat een prachtig spa/wellness – hotel – restaurant. De combinatie van de historische elementen, het ingenieuze ontwerp, de hoogstaande techniek, de prachtige natuurlijke omgeving van de Beemsterpolder en het verrassende design maken uw bezoek tot een ware en onvergetelijke belevenis!

Fort Spijkerboor

Fort Spijkerboor

Het fort bij Spijkerboor is het grootste fort in de stelling van Amsterdam. Als onderdeel van de Stelling van Amsterdam is Fort bij Spijkerboor een wereldwijd erkend cultuurmonument. En staat sinds 1996 op de Unesco werelderfgoedlijst.

Golfbaan Spaarnwoude

Golfbaan Spaarnwoude

Met 66 holes, verdeeld over zeven banen is Golfbaan Spaarnwoude de grootste golfbaan van Europa. Doordat Golfbaan spaarnwoude een openbare baan is, kan iedereen profiteren van het speeloppervlak.

Heemskerkse Golfclub

Heemskerkse Golfclub

De Heemskerkse golfclub beschikt over een 18 holes championship baan en een nieuwe PAR 3-HOEK, waar u zonder GVB kunt golfen.

Zuiderzeemuseum

Zuiderzeemuseum

In Enkhuizen is het enige openluchtmuseum in Europa waar water de hoofdrol speelt. Onder het genot van een boottochtje kunt u hier niet alleen zien hoe de Hollanders leefden 100 jaar geleden, maar u kunt het zelfs ruiken, proeven en voelen. Het typische oud-Hollandse gevoel wordt hier tot leven gebracht.

Holle Bolle Boom

Holle Bolle Boom

De Holle Bolle Boom in Tuitjenhorn biedt 1100 vierkante meter overdekt gethematiseerd speelplezier voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. In de Holle Bolle Boom valt meteen de reuzenboom op die uitnodigt om er in te klimmen. Ouders kunnen vanaf de Moestuin een oogje in het zeil houden onder het genot van een hapje en/of drankje.

Speelderij De Batavier

Speelderij De Batavier

Voor jong en oud is er veel te beleven in de omgeving van Resort De Rijp. Tussen Alkmaar en Bergen ligt Speelderij De Batavier. Het speelpark waar de tijd even lijkt stil te hebben gestaan. Midden tussen de bomen glijd je van een echte, ouderwets hoge, glijbaan en zit je met z’n allen op de familieschommel. De Batavier biedt jong en oud veel plezier en avontuur.

Sprookjeswonderland

Sprookjeswonderland

Sprookjeswonderland in Enkhuizen is dé plek voor uw jonge kroost om de verhalen die u voorleest voor het slapen gaan werkelijkheid te laten worden. Ontmoet de Gelaarsde Kat of Sneeuwwitje en de gemene heks. Geniet van de treinrit door het park, de dieren die er leven (onder meer geiten en konijnen) of van het pannenkoekenhuis.

Volendam

Volendam

Volendam, het mooie vissersdorp aan het IJsselmeer, met zijn klederdracht, muziek en vis. Kleine huisjes op het doolhof achter de haven, souvenirwinkels 7 dagen per week geopend. Restaurants met een Volendamse sfeer waar een belangrijk deel van de menukaart uit vis bestaat. Zo uit het water vers op het bord.

Zaanse Schans

Zaanse Schans

De Zaanse Schans is een unieke woon-en werkbuurt vol werkende molens, oude ambachten, bijzondere musea en prachtige groene houten huizen. Beleef, proef en ruik de sfeer uit de achttiende en negentiende eeuw!

Veilig betalen met: