Omgeving van West-Graftdijk

Rondom Resort De Rijp is veel te doen en te beleven!

Hot spots in de omgeving van
vakantiepark EuroParcs Resort De Rijp 

In de directe omgeving van Resort De Rijp is voor ieder wat wils. Op deze pagina proberen wij een compleet overzicht van wat er te doen is te geven. Loop ook even langs bij onze receptie, onze medewerkers vertellen je graag over deze veelzijdige omgeving!

Wie graag één of meerdere dagen Amsterdam wil bezoeken zit ook goed op vakantiepark EuroParcs Resort De Rijp. De hoofdstad is een half uurtje rijden van dit centraal gelegen vakantiepark in West-Graftdijk. Veelzijdig Noord-Holland doet geen enkel vakantiepark zo goed als dit resort van EuroParcs, want je bevindt je op slechts tien minuten van de Zaanstreek met de Zaanse Schans en Alkmaar met zijn Kaasmarkt in de zomer. Op nog kortere rijafstand, vijf minuten, is werelderfgoed Beemster met zijn beroemde kaas gelegen. Net als De Rijp dat in het verleden bekroond is als mooiste dorp van Noord-Holland en de veertien monumentale Schermer molens: het Kinderdijk van Noord-Holland. Verder is de Noord-Hollandse west kust op een klein half uur rijden gesitueerd van vakantiepark EuroParcs Resort De Rijp. Kortom, in de omgeving van vakantipark Resort De Rijp is voor ieder wat wils. Dit vakantiepark herbergt zelf overigens ook veel faciliteiten en mogelijkheden tot ontspanning: van een dierenweide en een buitenspeeltuin tot een binnen- en buitenzwembad. 

Golfbaan

Golfbaan

Middenbeemster

Golfbaan Beemster beschikt over een 9 holes baan, oefengreens, driving-range, lockerruimte, clubhuis/restaurant, hotel, golfshop en golfschool. Zowel leden als niet leden zijn bij hier welkom.

De Bazaar

De Bazaar

Beverwijk

Met ruim 2.500 winkels is De Bazaar Europa’s grootste overdekte markt. Het perfecte, goedkope dagje uit, ook bij slecht weer. Elk weekeind geopend.

Alkmaar

Alkmaar

Alkmaar

Alkmaar is vooral Hollands kaasstad. Van de eerste vrijdag in april t/m de eerste vrijdag in september wordt op vrijdagmorgen van 10.00 tot 12.30 uur een traditionele kaasmarkt gehouden.

Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam: de hoofdstad van Nederland bevindt zich op 13 km afstand van EuroParcs Resort Poort van Amsterdam. Bezoek en ontdek het beste van I Amsterdam! 

Bios & Bowling

Bios & Bowling

Receptie

In de omgeving van Resort De Rijp bevinden zich meerdere bioscopen en bowlingcentra. Wilt u weten welke films er draaien? Loop even binnen bij de receptie.

Burggolf

Burggolf

Purmerend

Burggolf Purmerend beschikt over een 36 holes championship course en een 9 holes par-3 baan. De holes zijn ruim opgezet en bieden zowel beginners als gevorderde spelers een uitdagende ronde.

Zaanse Golf Club

Zaanse Golf Club

Wijdewormer

Enigszins verscholen in een prachtig natuurgebied met rondom eeuwenoude weidse polders, ligt een uitdagende 18 holes golfbaan.

Escaperoom

Escaperoom

Purmerend

Ga de uitdaging aan en vind met je team al improviserend de weg door de escaperooms, gaan jullie het redden binnen 60 minuten? Kies voor De Bank Kraak, of Romanov's Bunker.

Fort Resort

Fort Resort

Beemster

Een prachtig spa/wellness, hotel en restaurant. De prachtige natuurlijke omgeving van de Beemsterpolder maken je bezoek tot een ware en onvergetelijke belevenis!

Fort Spijkerboor

Fort Spijkerboor

Westbeemster

Het fort bij Spijkerboor is het grootste fort in de stelling van Amsterdam. Een wereldwijd erkend cultuurmonument. En staat sinds 1996 op de Unesco werelderfgoedlijst.

Golfbaan

Golfbaan

Spaarnwoude

Met 66 holes, verdeeld over zeven banen is Golfbaan Spaarnwoude de grootste golfbaan van Europa. Doordat het een openbare baan is, kan iedereen profiteren van het speeloppervlak.

Heemskerkse Golfclub

Heemskerkse Golfclub

Heemskerk

De Heemskerkse golfclub beschikt over een 18 holes championship baan en een nieuwe PAR 3-HOEK, waar u zonder GVB kunt golfen.

Zuiderzeemuseum

Zuiderzeemuseum

Enkhuizen

Een openluchtmuseum. Onder het genot van een boottochtje kunt u hier niet alleen zien hoe de Hollanders leefden 100 jaar geleden, maar u kunt het zelfs ruiken, proeven en voelen. Het typische Oudhollandse gevoel wordt hier tot leven gebracht.

Holle Bolle Boom

Holle Bolle Boom

Tuitjenhorn

1100 vierkante meter overdekt gethematiseerd speelplezier voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Ouders kunnen vanaf de Moestuin een oogje in het zeil houden onder het genot van een hapje en/of drankje.

De Batavier

De Batavier

Alkmaar

Tussen Alkmaar en Bergen ligt Speelderij De Batavier waar de tijd even lijkt stil te hebben gestaan. Midden tussen de bomen glijd je van een echte, ouderwets hoge, glijbaan en zit je met z’n allen op de familieschommel. Leuk, voor jong en oud!

Sprookjes wonderland

Sprookjes wonderland

Enkhuizen

Dé plek voor uw jonge kroost om de verhalen die u voorleest voor het slapen gaan werkelijkheid te laten worden. Ontmoet de Gelaarsde Kat of Sneeuwwitje en de gemene heks. Geniet van de treinrit, de dieren die er leven of van het pannenkoekenhuis.

Volendam

Volendam

Volendam

Het mooie vissersdorp aan het IJsselmeer, met zijn klederdracht, muziek en vis. Kleine huisjes op het doolhof achter de haven, souvenirwinkels, restaurants met met sfeer en met vis zo uit het water vers op het bord.

Zaanse Schans

Zaanse Schans

Zaandam

De Zaanse Schans is een unieke woon- en werkbuurt vol werkende molens, oude ambachten, bijzondere musea en prachtige groene houten huizen. Beleef, proef en ruik de sfeer uit de achttiende en negentiende eeuw!

Veilig betalen met: