Corona handen wassen

Corona

Geniet volop van jouw vakantie bij EuroParcs

Update 21 februari 2022

We zijn blij dat we weer de gastvrijheid kunnen bieden, die je verdient. Alle faciliteiten op onze parken zijn weer geopend. En sinds 18 februari vervalt de eindtijd van 22.00 uur in de horeca en ook vervalt de 1,5 meter en hoef je geen mondkapje meer te dragen. Ook geldt er geen maximum capaciteit meer en is reserveren bij horeca, sauna, fitness en wellness niet meer nodig. Vanaf 25 februari hoef je ook geen coronapas meer te laten zien bij onze faciliteiten.

Je kunt dus weer volop genieten van de rust, de natuur en comfortabele vakantiewoningen op onze parken. 

Heb je toch nog andere vragen? Stel ze dan gerust door bij voorkeur een mail te sturen met de vraag naar ons gasten contactcentrum: kcc@europarcs.nl. Wij zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Corona - reisadvies

Wie met vakantie gaat kan niet vertrekken zonder het checken van de actuele reisadviezen. Niet alleen van het land waar je naartoe gaat, maar ook waar je vandaan komt en terugreist. 

Bekijk reisadvies

Gedragscode opgesteld door de HISWA-RECRON

Onze overkoepelende belangenvereniging voor recreatiebedrijven heeft een gedragscode opgesteld. Daar werkt ook EuroParcs mee, Het is raadzaam deze te lezen.

Bekijk gedragscode Hiswa-Recron

Corona - veelgestelde vragen

Je hebt geboekt of je wil gaan boeken en nu gelden er nieuwe maatregelen en adviezen. Voor de één duidelijk, voor de ander roept het misschien veel vragen op. Dat begrijpen we. We hebben de meest gestelde vragen voor je verzameld en beantwoord. Zo vind je zelf makkelijk en snel het antwoord op je vraag.

Bekijk veelgestelde vragen

Corona - maatregelen op het park

De regels die op 15 februari 2022 zijn aangekondigd, geven ons de mogelijkheid om jou weer als van ouds van onze gastvrijheid te laten genieten. Eigenlijk mag alles weer. Desondanks willen wij al onze gasten de vrijheid bieden om nog steeds voorzichtigheid in acht te nemen. We vragen om ieders keuze te respecteren.

Bekijk maatregelen

Vakantie omboeken of wijzigen

We hebben nu niet meer te maken met stringente coronaregels. Waar anderen weer terugvallen in oude voorwaarden, willen wij ons nog flexibel opstellen als je jouw reservering wil wijzigen. Zo hebben we meerdere oplossingen, bijvoorbeeld als je een groepsaccommodatie zou willen ruilen voor afzonderlijke vakantiehuizen (als die vrij zijn). Of jullie gaan op een andere datum, of je annuleert, conform de voorwaarden van jouw annuleringsverzekering. 

Bekijk omboekinformatie

rijksoverheid.nl Corona maatregelen België