Corona handen wassen

Corona

Home Corona

Jouw vakantie bij EuroParcs, het coronavirus COVID-19 en de actuele maatregelen

Update 15 januari 2022

Je hebt geboekt of je wil gaan boeken bij EuroParcs. Dat kan, want onze parken zijn geopend. En we zijn blij dat we per 15 januari 2022 weer iets meer faciliteiten kunnen openen. Vanzelfsprekend volgen wij hierin de richtlijnen van het RIVM en de gedragscode van de HISWA-RECRON. Je kunt dus volop genieten van de rust, de natuur en comfortabele vakantiewoningen op onze parken. 

Wij begrijpen dat je je misschien afvraagt in hoeverre de actuele maatregelen van de overheid van invloed zijn op jouw vakantie. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen voor je verzameld. Je vindt de antwoorden hier. Heb je toch nog andere vragen? Stel ze dan gerust door bij voorkeur een mail te sturen met de vraag naar ons gasten contactcentrum: kcc@europarcs.nl. Wij zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Corona - reisadvies

Wie met vakantie gaat kan niet vertrekken zonder het checken van de actuele reisadviezen. Niet alleen van het land waar je naartoe gaat, maar ook waar je vandaan komt en terugreist. 

Bekijk reisadvies

Gedragscode opgesteld door de HISWA-RECRON

Onze overkoepelende belangenvereniging voor recreatiebedrijven heeft een gedragscode opgesteld. Daar werkt ook EuroParcs mee, Het is raadzaam deze te lezen.

Bekijk gedragscode Hiswa-Recron

Corona - veelgestelde vragen

Je hebt geboekt of je wil gaan boeken en nu gelden er nieuwe maatregelen en adviezen. Voor de één duidelijk, voor de ander roept het misschien veel vragen op. Dat begrijpen we. We hebben de meest gestelde vragen voor je verzameld en beantwoord. Zo vind je zelf makkelijk en snel het antwoord op je vraag.

Bekijk veelgestelde vragen

Corona - maatregelen op het park

Helaas zal ook jouw vakantie op ons park weliswaar veel minder, maar nog steeds enigszins worden beïnvloed of beperkt door de nieuwe corona maatregelen die vanaf 15 januari 2022 gelden. Daar kunnen wij en onze medewerkers op de parken helemaal niets aan doen. Daarom houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM en de overheid. In de vakantieverblijven die open zijn besteden we extra aandacht aan hygiëne. Ook maken we je attent op onze regels voor een veilig verblijf.

Bekijk maatregelen

Vakantie omboeken of wijzigen

Natuurlijk wil je er even tussen uit en genieten van de rust en comfort op ons vakantiepark. De huidige coronamaatregelen kunnen jouw vakantieplannen veranderen. Bijvoorbeeld als je een groepsaccommodatie hebt geboekt. Heel vervelend. De overheid adviseert om niet met meer dan 4 volwassenen in één woning te verblijven. Het is uw eigen verantwoordelijkheid of u zich er aan houdt. En anders hebben we ook andere oplossingen. Je gaat toch maar we ruilen de groepsaccommodatie voor afzonderlijke vakantiehuizen (als die vrij zijn). Of jullie gaan op een andere datum, of je annuleert, conform de voorwaarden van jouw annuleringsverzekering.

Bekijk omboekinformatie