Bungalowpark in Oost-Graftdijk

Vakantie vieren op een bungalowpark in Oost-Graftdijk? Dan bent u bij Resort De Rijp aan het juiste adres. Ons bungalowpark Resort De Rijp ligt in Oost-Graftdijk en beschikt over diverse accommodaties waar u kunt verblijven met kleine of grotere groepen. Weekendje weg met uw partner? Ook dan is bungalowpark Resort De Rijp een perfecte verblijfplaats! Het bungalowpark beschikt namelijk over diverse faciliteiten waar u heerlijk kunt genieten en ontspannen, zoals ons Wellness Center. Zelfs als u met uw kinderen op vakantie bent, is ons bungalowpark in Oost-Graftdijk een ideale plek om te verblijven!

Bungalowpark voor jong en oud 

Onze multifunctionele sportbaan maakt het mogelijk om diverse balsporten te beoefenen. In ons bungalowpark blijft u fit en kunt u ook uw energie kwijt! Daarnaast kunt u bij ons bungalowpark in Oost-Graftdijk een fluisterboot huren om de omgeving per boot te verkennen. Gaat u liever ontspannen in het water? Dan is ons zwemparadijs ideaal. Ook kinderen kunnen zich prima vermaken in dit zwemparadijs met binnen- en buitenzwembad. Sluit de dag af na een bezoek aan het zwemparadijs, met een heerlijk diner in Restaurant Friends 'n Bites. Bekijk nu de beschikbare accommodaties in ons bungalowpark in Oost-Graftdijk en boek nu uw verblijf bij EuroParcs!

Resort De Rijp

Komt tot rust in een historische omgeving met hedendaagse voorzieningen. Ervaar de ontspanning van een weids uitzicht over een karakteristiek polderlandschap dat in de loop der eeuwen is gevormd.