Zwembad op vakantiepark De Rijp

Binnen- én buiten zwembad op Resort De Rijp

Resort De Rijp beschikt over de luxe dat je kunt kiezen waar je in de zomer verkoeling zoekt. Aan het water bij het zandstrand of in het buitenzwembad! Compleet met verkleedruimtes is dit bad geschikt om zowel in te spelen als baantjes te trekken. Kortom, genieten op Resort De Rijp kent vele facetten! Met mooi weer is het zwembad elke dag geopend van 09.00 tot 21.00 uur. Wanneer het weer niet zo lekker is buiten, kun je op Resort De Rijp heerlijk binnen zwemmen. Je bent van harte welkom in ons gezellige binnenzwembad! Op dinsdag en donderdag zijn er zwemlessen van 16.00 tot 19.00 uur. 

Zwembadreglement in verband met Corona
Het zwembad van Resort De Rijp is vanaf vrijdag 15 mei weer geopend. Om op een juiste manier gebruik te kunnen en mogen maken van het zwembad geven wij je in dit reglement de richtlijnen aan vanuit het RIVM en de (lokale) overheid. Wij kunnen en mogen van deze richtlijnen niet afwijken.

* Het binnenzwembad is gesloten van 29 september t/m 11 oktober 2020 in verband met werkzaamheden. Onze excuses voor het ongemak.

Veilig betalen met: