Utrecht Oudegracht

Vakantieparken in de omgeving van de stad Utrecht

Gezellig Utrecht

Beklim de Domtoren, vaar over de grachten en drink iets op het terras bij de werfkelders aan het water. In studentenstad Utrecht is het altijd gezellig. Met de vele van restaurants, winkels, musea en historische gebouwen hoef je je er geen moment te vervelen!

Uitgaan en musea

Wie Utrecht zegt, zegt varen over de Utrechtse grachten en de Domtoren. Het symbool van Utrecht is met 112,5 meter de hoogste kerktoren van Nederland die je kunt beklimmen. Studentenstad Utrecht leent zich goed voor een avond uit. Zo kun je wat eten of drinken bij de werfkelders aan de Oudegracht of een concert meepikken in Tivoli Vredenburg, EKKO of De Helling. Daarnaast vind je er musea als Museum Speelklok en het Spoorwegmuseum. Voor kleuters is er het Nijntje Museum en ben je geïnteresseerd in sterrenkunde dan is de publiekssterrenwacht Sonnenborgh een aanrader! Utrecht heeft ook een aantal stadsparken zoals Park Lepelenburg, het Griftpark en het Wilhelminapark. Niet alleen kun je er relaxen in het gras, er worden ook regelmatig festivals georganiseerd als Central Park en Lepeltje Lepeltje.

Utrecht Domtoren Nederlandutrecht oudegracht by night

Kastelen en landgoederen

Rond Utrecht barst het van de kastelen en landgoederen waar je een glimp opvangt van het rijke verleden van dit gebied. In Haarzuilens staat het imposante Kasteel de Haar. Onder leiding van een gids kun je een kijkje nemen in de vertrekken van het middeleeuwse kasteel. Andere bezienswaardigheden in de omgeving zijn Kasteel Duurstede, Kasteel Groeneveld, Slot Zeist en Amelisweerd & Rhijnauwen waar je een monumentenroute kunt wandelen.

Kasteel de Haar Utrecht Nederland

Vakantieparken in de omgeving van de stad Utrecht

Familie
Familie

1 nacht vanaf

167,12
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.
  • Midden in de Maarnse bossen
  • Bezoek het gezellige Utrecht
  • Alle ruimte voor het hele gezin! 
Familie
Familie

1 nacht vanaf

115,80
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.
  • Pal aan het Veluwemeer en aan de rand van de Veluwe
  • Luxe (familie)villa’s en chalets t/m 18 pers.
  • Eigen jachthaven en binnenzwembad
Stad
Stad

1 nacht vanaf

23,50
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.
  • Op slechts 7 km fietsen van Amsterdam
  • Midden in het Amsterdamse Bos
  • Kamperen, chalets en appartementen