EuroParcs de Achterhoek familie gezin brug

Vaderdag 2023

Vaderdag

Vaderdag vieren? Het beste vaderdag cadeau is een leuke vaderdag. Verwen hem met een weekend weg en boek! 🎮

Ben je op zoek naar een bijzonder Vaderdag cadeau idee? Maak je vader of man blij met een weekend weg op een van onze EuroParcs vakantieparken. Een vakantie in een robuuste houten vakantiehuis midden in de natuur bijvoorbeeld of een luxe villa voorzien van de nieuwste snufjes en faciliteiten.

Boek Vaderdagverblijf Vakantieparken ontdekken

EuroParcs Ruinen Boomhut XXL familie gezin springen
Zoekresultaten (0)

Sorry, we hebben overal gezocht

Voor deze periode hebben we geen bestemming gevonden die bij de gekozen filters past. Kunnen we op een ander moment jouw reiswensen waar maken? Probeer het opnieuw voor bijvoorbeeld andere reisdata.

Wanneer is Vaderdag

Wanneer is het Vaderdag? Dat verschilt per land. Vaderdag wordt in Nederland gevierd op de derde zondag in juni. Wanneer is Vaderdag 2023, dat is dus zondag 18 juni 2023. Ons Vaderdag cadeau idee? Boek nu het weekend 16 t/m 19 juni 2023. In België is het Vaderdag op de tweede zondag in juni, behalve in de regio Antwerpen: daar is het al Vaderdag in maart. Wanneer Vaderdag 2023 in België? Op zondag 11 juni 2023. En om het nog verwarrender te maken vieren ze in Duitsland Vaterdag of Männertag op de donderdag tegelijkertijd met Hemelvaart. Wat ons betreft een goed excuus om een Vaderdag weekend in het leven te roepen.

fietsen in de natuur vader kind EuroParcs de Achterhoek

Vaderdag cadeau

Alweer sokken, een stropdas of gereedschap. Wil je je vader of man verrassen met een origineler Vaderdag cadeau? Denk dan eens aan een weekend weg in een chalet in de Oostenrijkse bergen, een vakantiepark in België of een vakantiepark bij Amsterdam bijvoorbeeld. Zo ben je er echt even tussenuit. Welk Vaderdag cadeau heeft jouw voorkeur?

Vaderdag weekend

Bij EuroParcs kun je kiezen uit heel verschillende vakantiewoningen. Van een robuuste vakantiehuizen op de Veluwe of in de bossen in Drenthe tot een luxe vakantievilla dicht bij een bruisende stad als Maastricht. Daarnaast hebben we ook heerlijke vakantiewoningen in België of vakantieparken in de Oostenrijkse bergen. Voor welk vakantiehuis je ook kiest tijdens je Vaderdag weekend: bij EuroParcs kan het allemaal! Wij wensen je alvast een fijne Vaderdag en Moederdag 2023!

EuroParcs Bad Hoophuizen vader kind