roermond netherlands

Vakantiepark vlakbij Roermond

Veelzijdig Roermond

Roermond is verrassend sfeervol. Je vindt er prachtige, historische panden aan de Roer in het centrum van de stad. En de Maaslandse Plassen vlak bij de stad lenen zich perfect voor waterrecreatie. Houd je van shoppen dan zit je ook goed in Roermond: het is namelijk een waar winkelwalhalla.

Historisch Roermond

Blikvanger in de stad is de Sint-Christoffelkathedraal uit 1410 aan de Markt, net als de Munsterkerk. Andere bezienswaardigheden zijn museum Het Cuypershuis, de Rattentoren, het Huis met de Stenen Trappen. Daarnaast vind je in Roermond een aantal kastelen zoals Kasteel Schöndelen en kasteel Hattem, het kleinste kasteel van Nederland. Ook voormalig Bisschoppelijk Paleis en het voormalig Prinsenhof zijn een bezoek waard. Tot 's avonds laat is het gezellig in Roermond. Plof neer op een van de terrasjes of restaurants aan het Munsterplein of duik een kroeg in op het Stationsplein.

Designer Outlet Roermond

De Designer Outlet Roermond is een begrip. In het winkelcentrum vind je ruim tweehonderd winkels waar je A-merken tegen flinke kortingen kunt scoren. Daarnaast telt de outlet ook nog eens 25 restaurants variërend van ontbijtzaken en lunchrooms tot een Aziatisch en Italiaans restaurant.

Designer Outlet Roermond

In de omgeving

Op zo'n half uurtje rijden van Roermond ligt natuurgebied de Brunssummerheide. Het beste verken je dit typisch Limburgse heuvellandschap lopend of op de fiets. Dwaal door loofbossen, over heidevelden en zandvlakten. Dit gebied is ook reuze populair bij mountainbikers. En het maakt niet uit in welk jaargetijde je hier komt, het is hier altijd prachtig.

surroundigs-heathland-europarcs-brunssummerheide

Vakantieparken in de omgeving van Roermond

Natuur
Natuur

2 nachten vanaf

274,60
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.
  • In het Limburgse heuvellandschap aan de rand van de Brunssummerheide
  • Vakantiewoningen en chalets t/m 12 pers.
  • Natuurmeer & dierenweide
Natuur
Natuur
Familie
Familie

1 nacht vanaf

36,65
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.

EuroParcs Maasduinen

Belfeld (NL)
  • Bij de Duitse grens en aan de rand van Nationaal Park de Maasduinen
  • Forest lodges, chalets, tiny houses en luxe villa’s t/m 12 pers.
  • Overdekt zwembad en wellnessmogelijkheden