winter-at-europarcs-zuiderzee

Kerst bij EuroParcs Zuiderzee

Home Kerst Kerst bij EuroParcs Zuiderzee

Beleef kerst bij EuroParcs Zuiderzee

Vier deze winter vakantie op en rondom vakantiepark EuroParcs Zuiderzee! Geniet samen van een heerlijk, luxe, ongedwongen kerstmenu van restaurant Hollands Glorie. Dit jaar heeft het park wederom iets speciaals in petto. Wat er op het kerstmenu staat blijft nog even geheim. Zo kunnen jullie lekker genieten van een culinaire verwennerij met de kerst. Hoe fijn is dat?

Kerst in oud Kampen gaat dit jaar helaas niet door. Minstens zo leuk is het 'nieuwe' evenement Winter in Kampen. Een winterwandeling door het stadspark van Kampen geheel in stijl van Kerst in oud Kampen. Vanaf het vakantiepark ben je er zo en het is een waanzinnig leuk uitje voor het hele gezin.

Over kinderen gesproken, tijdens de kerstvakantie is er een speciale kersteditie van het animatie programma in elkaar geknutseld door Beau & Bloem. De kinderen zullen zich uitstekend vermaken. Maak bijvoorbeeld een winter boswandeling en geniet na met glühwein terwijl de kinderen zich opwarmen met chocolademelk om vervolgens hun laatste restje energie er spelenderwijs uit te gooien in het indoor speelparadijs op het park. Onderweg naar jullie verblijf kun je genieten van een sfeervolle kerstwandeling over het park, want EuroParcs Zuiderzee is aangekleed met kerstverlichting!

christmas-ambiance-plaza-europarcs-zuiderzee 20211110-EuroParcs - Hoge Veluwe Herfst, Kerst & New Year-321 - kopie

Het kerstmenu

Ontdek december op culinaire wijze. Er is een verrukkelijk kerstmenu in de maak voor tijdens de kerstvakantie en de kerstdagen op EuroParcs Zuiderzee.

christmas-entrance-plaza-europarcs-zuiderzee facilities-restaurant-hollands-glorie-europarcs-zuiderzee

Kerstactiviteiten op het park

Samen spelen, kleuren, knutselen, klimmen en dansen met Beau & Bloem? Op het park is er in de kerstvakantie een hoop te doen. Denk aan een lichtjes tocht waarbij we eerst zelf de lampionnen knutselen om er vervolgens een tocht mee te maken. Een kerstbingo mag en kan natuurlijk niet ontbreken, ook wordt er een kinderbingo georganiseerd. Van kerstkoekjes bakken tot aan kerststukjes maken. Dat is niet alleen super gezellig maar ook hartstikke leuk en lekker. Of wat denk je van samen een kerstfilm kijken onder het genot van popcorn en een warme chocolademelk? Ontdek dit en meer evenementen of activiteiten op EuroParcs Zuiderzee!

christmas-ambiance-plaza-europarcs-zuiderzee-1

Kerst in de omgeving van Biddinghuizen. Met wie ga jij naar welk uitje?

Kampen Overijssel Netherlands

Kerst in oud Kampen

Kampen

family-snow-winter-europarcs

IJsbeelden Festival

Zwolle

Winter lantern snow 2

Winter in de Vesting

Elburg

Meer kerst bij EuroParcs

Kerstvakantie

De kerstvakantie

Voor je het weet is het kerstvakantie
Boek je kerstvakantie!
Christmas

Kerst

Beleef je bij EuroParcs!
Kerstinspiratie
christmas-market-ambiance-city-europarcs

Kerstmarkten

De leukste kerstmarkten en kerstevents
Bekijk kerstmarkten

Zoekresultaten (1)

Water
Water
Familie
Familie

2 nachten vanaf

132,-

EuroParcs Zuiderzee

Biddinghuizen (NL)
  • Binnenzwembad, indoor speelhal en meer! 
  • Restaurant, bar, beachclub en snackbar
  • Vakantiewoningen, glampingtenten en kamperen
Ontdek dit vakantiepark