EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen Nijmeegse Vierdaagse 2024

Nijmeegse Vierdaagse

EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen
16 - 19 jul
2

Overnachten met Nijmeegse Vierdaagse 2024?

Deze zomer wordt de legendarische Nijmeegse Vierdaagse weer gelopen. Van dinsdag 16 t/m vrijdag 19 juli 2024 wordt met meer dan 45.000 fanatieke wandelaars iedere dag tot wel 50 kilometer gewandeld. Alles om het beroemde 4Daagsekruisje te bemachtigen!

Doe je mee of ben je van plan om mee te doen met de Nijmeegse Vierdaagse 2024? Verblijf dan bij vakantiepark EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen en gun jezelf comfort en een goede nachtrust. Ook vervoer van en naar de Nijmeegse Vierdaagse 2024 vanaf het vakantiepark kunnen we bij de receptie voor je regelen!

Zoekresultaten (0)

Sorry, we hebben overal gezocht

Voor deze periode hebben we geen bestemming gevonden die bij de gekozen filters past. Kunnen we op een ander moment jouw reiswensen waar maken? Probeer het opnieuw voor bijvoorbeeld andere reisdata.

Bereid je voor op de Nijmeegse Vierdaagse 2024

Voor iedere Nederlander is de Nijmeegse Vierdaagse een bekend begrip. Iedereen kent iemand die heeft meegedaan of heeft zelf al eens deelgenomen aan de Vierdaagse van Nijmegen. Het uitlopen van de Nijmeegse Vierdaagse 2024 wordt beloond met het iconische kruisje. Wanneer je dit kruisje hebt bemachtigd, is dit een aandenken waar je ontzettend trots op mag zijn voor de rest van je leven.

Niet voor niets ligt er zoveel lading op het behalen van het Nijmeegse Vierdaagse kruisje. Het uitlopen van de Nijmeegse Vierdaagse 2024 is een prestatie die lang niet voor iedereen is weggelegd. Voorbereiding en training zijn dus echt van enorm belang! De juiste voorbereiding voor de Nijmeegse Vierdaagse 2024 zit hem bijvoorbeeld in het kopen van het juiste schoeisel, comfortabel zittende kleding en natuurlijk de beste voeding en hydratatie. Maar wat dacht je van een goede nachtrust als je een hele dag hebt gewandeld? Juist tijdens de Nijmeegse Vierdaagse 2024 is het belangrijk dat je jezelf luxe en comfort gunt als je lichaam moet herstellen na zo'n intensieve wandeltocht. Op vakantiepark EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen vind je dit alles in het aanbod vakantiewoningen. Het grote voordeel van een verblijf op dit vakantiepark, is de locatie. Het park ligt namelijk bijna op de route van de vierde wandeldag van de Nijmeegse Vierdaagse 2024.

vierdaagse nijmegen20210909-EuroParcs - Kraaijenbergse Plassen-59

Zomerfeesten Nijmegen

Als je bekend bent met Nijmeegse Vierdaagse 2024, dan ben je bekend met het begrip 'zomerfeesten Nijmegen'. Met zomerfeesten Nijmegen worden ook wel de Vierdaagsefeesten bedoeld. Voor velen betekent Nijmeegse Vierdaagse 2024 zoveel meer dan alleen wandelen. Het is een evenement dat vooral in het teken staat van feest vieren! Op de zomerfeesten van Nijmegen vier je samen iedere dag de overwinning van een lange wandeltocht. Het groepsgevoel van het behalen van zo'n overwinning wordt extra versterkt tijdens de gezellige zomerfeesten van Nijmegen. Alle zomerfeesten van Nijmegen hebben verschillende thema's, artiesten en locaties.

Nijmeegse Vierdaagse feesten

De Nijmeegse Vierdaagse feesten worden dit jaar gevierd van 13 t/m 19 juli 2024. Dus op iedere dag van Nijmeegse Vierdaagse 2024 worden Nijmeegse Vierdaagse feesten gehouden! Iedere middag en avond is er een programma gevuld met verschillende acts en artiesten op de buitenpodia. 's Avonds en 's nachts gaan de Nijmeegse Vierdaagse feesten nog verder met een binnenprogramma. Je kunt het programma van de Nijmeegse Vierdaagse feesten terugvinden op de officiële website en in de officiële app van Nijmeegse Vierdaagse feesten.

Kraaijenbergse plassen - About EuroParcssurroundings-city-nijmegen-europarcs-kraaijenbergse-plassen