surroundings-city-arnhem-europarcs-hooge-veluwe

Vakantieparken bij Arnhem

Laat je inspireren door artistiek Arnhem

De Gelderse stad Arnhem is een heerlijke stad voor liefhebbers van zowel natuur als cultuur. De groene modestad wordt omringd met natuur en is rijk aan leuke boetiekjes, musea en monumentale panden. Ook voor de kids is er volop te beleven. Ontdek het tijdens je verblijf op één van de Gelderse vakantieparken van EuroParcs!

Natuur en cultuur

Arnhem, de Gelderse hoofdstad waar groen altijd dichtbij is. Daarmee bedoelen we de Veluwezoom én Nationaal Park De Hoge Veluwe, maar ook de groene parken in en rond het centrum. Kunst- en cultuurliefhebbers kunnen ook hun hart ophalen in Arnhem. Je vindt er diverse musea, historische panden, het Kunstkwartier en herinneringen aan de roerige geschiedenis. Ook kun je er heerlijk shoppen, neerploffen op een terrasje en genieten van een diner. En wist je dat Arnhem een bruisend uitgaansleven heeft?

surroundings-arnhem-bridge-europarcs-hooge-veluwe

Zo veel te beleven

Wie Arnhem zegt, zegt Burgers’ Zoo, het Openluchtmuseum en misschien wel het mooiste park van Nederland: Park Sonsbeek. Houd je van eten en uitgaan dat zit je goed aan de Varkensstraat en aan de Korenmarkt, maar ook op één van pleinen, zoals de Jonas Daniël Meijerplaats, het Willemsplein of het Stationsplein, zit je goed. In de zomermaanden vind je gezellige terrasjes aan de Rijnkade. Dat Arnhem een mode- en design stad is, zie je als je de boetiekjes en winkels met de nieuwste designs in het Modekwartier binnenloopt en de studenten van de modeacademie tegen het lijf loopt. Ook Nationaal Park De Hoge Veluwe met het Kröller-Müller Museum ligt om de hoek. In het nationale park wisselen bossen, heide, grasvlakten en zandverstuivingen elkaar af. Stap zelf op één van de gratis witte fietsen om het te ontdekken. Op de Veluwezoom kom je ook indrukwekkende landgoederen en kastelen tegen zoals Landgoed Middachten en Kasteel Doorwerth.

Arhem Sonsbeekpark

Vakantieparken in de buurt van Arnhem

Natuur
Natuur
Familie
Familie

1 nacht vanaf

39,56
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.
  • Direct bij Nationaal Park De Hoge Veluwe
  • Groot aanbod wandel- en fietsroutes
  • Veel bijzondere accommodaties
Natuur
Natuur
Familie
Familie

1 nacht vanaf

119,56
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.

EuroParcs De Zanding

Otterlo (NL)
  • Hartje Veluwe en aan de rand van het Veluwse dorpje Otterlo
  • Solo retreat, tiny houses, chalets en luxe villa’s t/m 20 pers.
  • Strand- en natuurmeer & overdekt zwembad
Natuur
Natuur
Familie
Familie

1 nacht vanaf

111,-
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.
  • Pal tegenover de ingang van Nationaal Park de Hoge Veluwe
  • Wellness & forest lodges, chalets, tiny houses en bosvilla’s t/m 8 pers.
  • Binnen- én buitenzwembad