Vakantiepark vlakbij Apeldoorn

Apeldoorn inspireert door architectuur, natuur en ontspanningsmogelijkheden

Apeldoorn is een stad waar kwaliteit naar voren komt in de architectuur: relatief weinig hoogbouw en veel vrijstaande woningen en villa’s. Een bijna koninklijke allure kortom, gesymboliseerd door Paleis ’t Loo dat ook in Apeldoorn gesitueerd is. Maar Apeldoorn biedt ook veel natuur en ontspanningsmogelijkheden. Wat dat betreft voel je je ook thuis in resorts als EuroParcs Resort De Wije Werelt en EuroParcs Resort Veluwemeer, want deze vakantieparken hebben ook een grote uitstraling, dito faciliteiten en voorzieningen en zijn gelegen in de natuur.

Ons vakantiepark in de buurt van Apeldoorn

EuroParcs Resort De Wije Werelt, op ruim twintig minuten rijden van Apeldoorn gelegen, ligt niet alleen midden in de Veluwe maar ook vlakbij de ingang van Nationaal Park De Veluwe. Het resort is echter niet alleen door de ligging onderscheidend onder zowel een vakantiepark Apeldoorn als een vakantiepark Veluwe: het heeft met een verwarmd buitenzwembad, veel speelmogelijkheden voor de kinderen en een sfeervolle met Veluws hout getimmerde horeca ook in ander opzicht veel te bieden voor families. EuroParcs Resort Veluwemeer heeft ook een buitenzwembad, veelzijdige horeca en biedt door de ligging aan het Veluwemeer gezinnen ook een heerlijke strandvakantie aan het water aan. Water dat door de geringe diepte ideaal is om in te zwemmen of met behulp van de zeilschool er te leren surfen of zeilen. Daarnaast ligt EuroParcs Resort Veluwemeer op vijf minuten rijden van de Veluwe wat ook dit Apeldoorn vakantiepark een toegevoegde waarde geeft ten opzichte van andere Veluwe vakantieparken.

map-nederland
Vakantieparken Noord-Holland
Geniet van de IJsselmeerkust, weide en Amsterdam
Bekijk
Vakantieparken Zuid-Holland
Water, natuur, zee, stad en strand? Kies Zuid-Holland!
Bekijk
Vakantieparken Limburg
Een bourgondische beleving in deze heuvelachtige omgeving!
Bekijk
Vakantieparken Overijssel
Beleef een oer-Hollands feest in het landschap en rivier de Reest
Bekijk
Vakantieparken Gelderland
Ga op avontuur en trek de Veluwe of de Achterhoek in!
Bekijk
Vakantieparken Flevoland
Ga mee naar hotspot vakantiepark Resort Zuiderzee
Bekijk
Brabant
Kom en verken de betoverend natuurrijke omgeving!
Bekijk
Utrecht
Centraal gelegen vakantieparken in Nederland
Bekijk

Binnen 30 minuten in hartje Apeldoorn

Vanaf EuroParcs Resort De Wije Werelt, dat midden op de Hoge Veluwe ligt, is het maar dertig minuten rijden naar de binnenstad van Apeldoorn. In deze stad valt er van alles te beleven voor zowel jong als oud. Van winkelen tot een museumbezoek of een mooie wandelroute om daarna op een van de gezellige terrassen op het Raadhuisplein neer te ploffen. Met het grote aantal horecagelegenheden is er in Apeldoorn voor ieder wat wils. Kortom een perfect dagje uit vanaf een Apeldoorn vakantiepark. 

Wat is er te doen in Apeldoorn en omgeving

Apeldoorn zelf biedt met de Apenheul en kinderpretpark Julianatoren, dat een spookslot, achtbaan, botsauto’s en nog veel meer vertier herbergt, ook genoeg mogelijkheden tot familiepret. Een aanrader is verder om met het gezin, vanaf één van de vakantieparken Apeldoorn, in een stoomtrein van de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij te stappen. Die ‘tuft’ naar Beekbergen, Loenen en Eerbeek. In het hoogseizoen rijdt hij ook door naar Dieren waar je op de salonboot naar Zutphen kunt stappen. 

In Apeldoorn zelf is de villawijk Berg en Bos, rijksbeschermd stadsgezicht De Parkenbuurt alsmede rijkmuseum Paleis ’t Loo een plaatje. De stad biedt verder ook genoeg voor winkelliefhebbers, met name in het overdekte winkelcentrum Oranjerie en aan de oostkant van de stad in het woonboulevard. Het Caterplein is het uitgaanshart van het centrum, verder is de schouwburg een trekpleister. Schouwburg Orpheus behoort tot de vijf grootste theaters van het land.

Resort Veluwemeer

Resort Veluwemeer

Nunspeet

Ontdek het glinsterende water en het oer-Hollandsch landschap. Spetteren in het buitenzwembad op het vakantiepark, met de fiets de omgeving verkennen of leren zeilen... Bij EuroParcs Resort Veluwemeer kan het allemaal! 

Resort De Wije Werelt

Resort De Wije Werelt

Otterlo

EuroParcs Resort De Wije Werelt is een eigentijdse luxe vakantiepark, uniek gelegen op de Veluwe en in de bossen van Otterlo naast het Nationaal Park De Hoge Veluwe.

Vind jouw favoriete accommodatie bij Europarcs

Veilig betalen met: