Omgeving

Omgeving

In de directe omgeving van Resort Markermeer is voor ieder wat wils. In de bos- en waterrijke omgeving kunt u mooie wandel- en fietstochten maken.

Harddraverij Enkhuizen

Harddraverij Enkhuizen

Een authentiek evenement in de omgeving van EuroParcs Resort Markermeer is Harddraverij in Enkhuizen en vindt elk jaar plaats in september. 

Blotevoetenpad Gouwe Voeten

Blotevoetenpad Gouwe Voeten

Het blotevoetenpad is een wandelpad met vele uitdagingen. Ontdek het zelf op het blotevoetenpad van Gouwe Voeten te vinden in de omgeving van Resort Markermeer.

Klimpark Streekbos

Klimpark Streekbos

Hou jij van spanning, actief bezig zijn en natuur? Dan kan je bij Klimpark Streekbos in Bovenkarspel je lol op. Voor jong en oud, beginnende en gevorderde klimmers, bieden wij een gezellig, avontuurlijk en spannend dagje uit! In ons ecologische klimpark klim je veilig tussen de bomen en ga je uitdagende hindernissen aan. Een natuurbeleving op en top.

Volkssterrenwacht Orion

Volkssterrenwacht Orion

Vereniging Orion is gevestigd in een prachtig natuurgebied "Streekbos" Het Streekbos Paviljoen ligt aan een meer met een groot strand. Het zeker de moeite waard om hier eens een wandeling te maken.

Natuurgebied Streekbos Bovenkarspel

Natuurgebied Streekbos Bovenkarspel

In de kop van Noord Holland, tussen Hoorn en Enkhuizen ligt het prachtige natuurgebeid Streekbos Bovenkarspel. U bent van harte welkom in ons gezellige restaurant, gelegen in het Streekbos Paviljoen in Bovenkarspel. Restaurant IJgenweis eten & drinken, is een culinaire belevenis voor de lunch, kleine tussendoortjes, diner of voor de borrel.

Escaperoom Best Escape Purmerend

Escaperoom Best Escape Purmerend

Ga de uitdaging aan en vind met je team al improviserend de weg door de escaperooms, gaan jullie het redden binnen 60 minuten? Kies voor De Bank Kraak, of Romanov's Bunker. (Keuze uit Nederlands of Engelstalig) Kijk voor meer informatie op de website

Zuiderzeemuseum

Zuiderzeemuseum

In Enkhuizen is het enige openluchtmuseum in Europa waar water de hoofdrol speelt. Onder het genot van een boottochtje kunt u hier niet alleen zien hoe de Hollanders leefden 100 jaar geleden, maar u kunt het zelfs ruiken, proeven en voelen. Het typische oud-Hollandse gevoel wordt hier tot leven gebracht.

Kermis Hoorn

Kermis Hoorn

Vlakbij EuroParcs Resort Markermeer staat de binnenstad van Hoorn in 2018 weer tien dagen in het teken van de kermis en dat met de meest mooie attracties!

Veilig betalen met: