Omgeving van Bovenkarspel

Rondom Resort Markermeer is veel te doen en te beleven!

Omgeving

In de directe omgeving van Resort Markermeer is voor ieder wat wils. In de bos- en waterrijke omgeving kunt u mooie wandel- en fietstochten maken.

Harddraverij

Harddraverij

Enkhuizen

Een authentiek evenement in de omgeving van EuroParcs Resort Markermeer is Harddraverij in Enkhuizen en vindt elk jaar plaats in september. 

Blotevoetenpad

Blotevoetenpad

Bovenkarspel

Het blotevoetenpad is een wandelpad met vele uitdagingen. Ontdek het zelf op het blotevoetenpad van Gouwe Voeten te vinden in de omgeving van Resort Markermeer.

Klimpark

Klimpark

Bovenkarspel

Hou jij van spanning, actief bezig zijn en natuur? Dan kan je bij Klimpark Streekbos in Bovenkarspel je lol op. Voor jong en oud, beginnende en gevorderde klimmers. Een natuurbeleving op en top.

Volkssterrenwacht

Volkssterrenwacht

Streekbos

Vereniging Orion is gevestigd in een prachtig natuurgebied "Streekbos" Het Streekbos Paviljoen ligt aan een meer met een groot strand. Het zeker de moeite waard om hier eens een wandeling te maken.

Streekbos

Streekbos

Bovenkarspel

In de kop van Noord Holland, tussen Hoorn en Enkhuizen ligt het prachtige natuurgebeid Streekbos Bovenkarspel. U bent van harte welkom in ons gezellige restaurant IJgenweis, gelegen in het Streekbos Paviljoen.

Escaperoom

Escaperoom

Purmerend

Ga de uitdaging aan en vind met je team al improviserend de weg door de escaperooms, gaan jullie het redden binnen 60 minuten? Kies voor De Bank Kraak, of Romanov's Bunker.

Zuiderzeemuseum

Zuiderzeemuseum

Enkhuizen

Een openluchtmuseum. Onder het genot van een boottochtje kunt u hier niet alleen zien hoe de Hollanders leefden 100 jaar geleden, maar u kunt het zelfs ruiken, proeven en voelen. Het typische oud-Hollandse gevoel wordt hier tot leven gebracht.

Kermis

Kermis

Hoorn

Vlakbij EuroParcs Resort Markermeer staat de binnenstad van Hoorn in 2019 weer tien dagen in het teken van de kermis en dat met de meest mooie attracties!

Veilig betalen met: