EuroParcs Resort Markermeer

Welkom bij EuroParcs Resort Markermeer

EuroParcs Resort Markermeer staat voor echte Hollandse historie. Vandaag de dag is het resort dé vakantiebestemming voor de vakantieganger. Niet alleen omdat je heerlijk en ontspannen kunt vertoeven op dit mooie vakantiepark, gelegen aan het prachtige Markermeer, maar ook vanwege de inspirerende omgeving! Welke op vele manieren te ontdekken valt.

EuroParcs Resort Markermeer krijgt een 9.7/10 op basis van 21132 recensies

Op deze locatie in Noord-Holland kwamen vroeger dagelijks de fluitserschepen voorbij. Zij waren op weg naar de diverse handelssteden of natuurlijk het VOC punt op Texel. Het uitzicht is nog altijd fenomenaal! Kom het ervaren op Resort Markermeer, geniet van de faciliteiten en de omgeving van het resort en laat je verrassen door de schoonheid van dit prachtige stukje Nederland. Met een chalet direct aan het water ligt de weg open naar de vakantie vol waterplezier voor jong en oud!

Vakantiewoningen aan het water
Op Resort Markermeer kun je vakantiehuizen huren direct aan het water! Maar niet ál onze accommodaties staan aan het water. Wil je graag zeker weten dat jouw vakantiewoning aan het water staat?

Neem dan contact met ons op, zodat je deze vakantiewoningen met voorkeur kunt boeken. Je kunt ons bereiken via 088 070 80 90 (lokaal tarief).

map-noord-holland
Resort Markermeer
Zuiderdijk 1B, 1611 MC Bovenkarspel
Bekijk dit resort

Fotoalbum Resort Markermeer

Bekijk de foto's van het resort

Inspiratievideo van Resort Markermeer

Bekijk de inspiratievideo van het resort

Faciliteiten

Kenmerken

Algemeen

  • Boothelling
  • Parkeergelegenheid centraal
  • Receptie op het park
  • Wifi op park (gratis)

Eten & Drinken

  • Snackbar

Sport & Spel

  • Speeltoestel(len)
  • Speeltuin(en)

Adres & route

Resort Markermeer
Zuiderdijk 1B
1611 MC Bovenkarspel

+31 (0) 88 070 80 90

Omgeving

In de directe omgeving van Resort Markermeer is voor ieder wat wils. In de bos- en waterrijke omgeving kunt u mooie wandel- en fietstochten maken.

Vind jouw favoriete accommodatie op Resort Markermeer

Veilig betalen met: