Vacature vakantiekracht haven

Op Resort Zuiderzee in Biddinghuizen hebben wij een haven en de huurboten die hier liggen hebben iemand nodig die hen goed verzorgt.

Vind jij het lekker om tijdens de zomermaanden buiten in het zonnetje te werken en steek jij graag je handen in het water? Lees dan snel verder!

Voor ons resort in Biddinghuizen zijn wij voor het hoogseizoen op zoek naar een:

Vakantiekracht haven (oproepkracht)

Op Resort Zuiderzee in Biddinghuizen hebben wij een haven en de huurboten die hier liggen hebben iemand nodig die hen goed verzorgt. Als medewerker haven ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor het onderhouden en schoonmaken van de huurboten, je tankt ze af wanneer ze zijn gebruikt en draagt zorgt voor alle andere taken die hierbij komen kijken. Zo help je gasten de boot aan te leggen bijvoorbeeld en help je ze veilig weer op de kant.

Functie-eisen
Wij zijn op zoek naar een enthousiasteling die aan de volgende eisen voldoet:

  • Je bent zelfstandig en neemt initiatief.
  • Je bent gastgericht, vriendelijk en enthousiast.
  • Je bent flexibel en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
  • Je bent woonachtig in de directe omgeving van Resort Zuiderzee. 

Wie zijn wij?
EuroParcs Resort Zuiderzee is een prachtig gelegen resort aan het Veluwemeer in Biddinghuizen. Sinds 1 januari 2018 behoort Resort Zuiderzee, voormalig Camping Rivièra Beach, tot de resorts van EuroParcs. Het resort beschikt over een overdekt zwembad, een bowlingbaan, een indoorspeeltuin en een ligweide met zandstrand. Op het park zijn diverse horecafaciliteiten aanwezig, zoals een restaurant, beachclub, cafetaria, bar en ijssalon. 

Wat bieden wij?
Resort Zuiderzee biedt jou een gevarieerde en uitdagende baan in een professioneel en vooruitstrevend bedrijf, met een open en informele bedrijfscultuur. Daarnaast bieden we jou:

  • Salaris conform de CAO Recreatie.
  • Goede ontwikkelingsmogelijkheden.
  • Personeelskorting op alle resort van EuroParcs.

Reageren kan door je sollicitatiebrief en CV te mailen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Veilig betalen met: