Work Office Desk Meeting 2

Sollicitatieprocedure

Solliciteren bij EuroParcs: hoe werkt dat?

Heb je bij ons de functie gevonden die perfect bij jou past? Super! Dan is het nu tijd om te gaan solliciteren. We zullen je stap voor stap uitleggen hoe je sollicitatieprocedure eruitziet, zodat je je goed kunt voorbereiden en jouw droombaan binnenhaalt.

In grote lijnen bestaan onze sollicitatieprocedure uit 4 stappen: je solliciteert online, voert het sollicitatiegesprek, tekent het contractvoorstel en uiteindelijk, als er een match is, heten we jou van harte welkom bij onze EuroParcs familie! Deze 4 stappen leggen we hieronder uit.

Vragen?

Is er nog iets onduidelijk of heb je voordat je gaat solliciteren vragen voor ons? Neem dan contact op met recruitment@europarcs.nl.

Work Reception Smile PhoneOffice Desks Apples

Stap 1: Online solliciteren

Leuk dat je een passende vacature hebt gevonden en dat je bij ons wilt komen werken! Wij willen je graag beter leren kennen, dus vragen we jou om je cv toe te voegen. Solliciteren doe je gemakkelijk via de knop 'solliciteren' die bij de vacature staat. Binnen 10 werkdagen ontvang je van ons per e-mail of telefoon een terugkoppeling.

Job Application Type Write Online

Stap 2: Het sollicitatiegesprek

Je bent telefonisch of per mail uitgenodigd voor een gesprek. Je ontvangt een uitnodiging voor ons portaal op de website. Via dit portaal kun je contact met ons onderhouden over de vacature. Jij bent de enige die toegang heeft tot jouw gegevens.

Inmiddels weet je met wie en op welke locatie je het het gesprek hebt. Zorg ervoor dat je goed voorbereid bent. We helpen je met een aantal do's and don'ts. Aan het einde van het gesprek maken we een afspraak met je over wanneer je een terugkoppeling krijgt. Afhankelijk van de functie vindt er mogelijk een tweede gesprek plaats.

Work Job Application Interview

Stap 3: Contractvoorstel

Gefeliciteerd! Je gesprek is goed gegaan en wij zijn positief. Per e-mail of via het sollicitatieportaal ontvang je vervolgens een contractvoorstel. Hier kun je je vragen stellen en wel of niet akkoord gaan met het voorstel.

Tiny Office Writing Paper

Stap 4: Welkom

Je bent aangenomen: welkom bij de EuroParcs familie. Wij kijken ernaar uit om met je samen te werken en we hopen dat jij er ook zin in hebt. Tot snel!

Welkom werken bij EuroParcs