Werken bij EuroParcs Resort Poort van Amsterdam

Kom werken bij EuroParcs Resort Poort van Amsterdam

EuroParcs Resort Poort van Amsterdam kenmerkt zich door de unieke ligging. Dit is Noord-Holland op zijn puurst, met het kabbelende water van het Markermeer op luttele meters afstand. 

Watervogels die voorbij paraderen, terwijl de gast van een hapje en een drankje geniet in het sfeervolle café-restaurant. Kan de bezoeker het eiland Marken zien liggen, want op nog geen vijf minuten varen ligt, maar ook Amsterdam is te zien. Ons vakantiepark nabij Amsterdam is een bijna verborgen schat aan oer-Hollandse puurheid, maar de stedelijke voorzieningen liggen slechts op een kwartier rijafstand! 

Wie zijn wij

EuroParcs Resort Poort van Amsterdam staat garant voor een uitdagende, vakkundige en zeer afwisselende baan binnen een professioneel en vooruitstrevend bedrijf, met een open en informele bedrijfscultuur. We bieden jou een plaats in ons jonge en enthousiaste team en de kans om een bijdrage te leveren aan de groei en het succes van EuroParcs. Daarnaast bieden we je een goed marktconform arbeidsvoorwaardenpakket dat past bij de functie, de mogelijkheid om opleidingen te volgen en jezelf verder te ontwikkelen. 

Kom jij ons team versterken? Bekijk de vacatures!

map-noord-holland
Resort Poort van Amsterdam
Zeedijk 2, 1154 PP Uitdam
Bekijk het resort

Veilig betalen met: