Vacature Allround weekend- en vakantiehulp horeca

Wil jij werken in een gezellig en enthousiast team? Ben jij beschikbaar in de weekenden en vakanties? Dan zijn wij, Resort De Wije Werelt, op zoek naar jou!

Wil jij werken in een gezellig en enthousiast team? Ben jij beschikbaar in de weekenden en vakanties? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze resort in Otterlo zijn wij op zoek naar een:

Allround weekend- en vakantiehulp horeca

Wij zoeken weekend- en vakantiehulpen voor in de bediening, keuken, cafetaria en afwas. Als weekend- en vakantiehulp ben je werkzaam in het restaurant De Houtzagerij, welke gedurende het gehele jaar geopend is.

Functie-eisen:
Wij zoeken een teamspeler die voldoet aan de volgende eisen:

  • Gastgericht, representatief en stressbestendig.
  • Sociaal en communicatief vaardig.
  • Flexibel inzetbaar. Onregelmatige werktijden, werken in het weekend, de vakanties en op feestdagen zijn voor jou geen probleem.
  • Eerlijk, initiatiefrijk en betrokken.

Wie zijn wij?
De Houtzagerij is een unieke en vrij nieuwe horecazaak gelegen op EuroParcs Resort De Wije Werelt in Otterlo. Het in 2014 gebouwde pand is geheel vervaardigd van natuurlijke materialen, zo is het hout afkomstig uit het naastgelegen Planken Wambuis. De Houtzagerij omvat naast een familierestaurant ook een binnenspeeltuin. We richten ons op vakantiegasten en gasten uit de regio en beschikken over goede mogelijkheden voor familie,- kinder,- en bedrijfsfeesten. Hiernaast is er een geschikte ruimte voor zakelijke bijeenkomsten. Met De Houtzagerij en Resort De Wije Werelt willen we trendsettend zijn, dit zie je ook terug in onze unieke en natuurlijke verhuuraccommodaties. Resort de Wije Werelt staat aan de vooravond van de verdere ontwikkeling van het resort. Dit betekent dat er nieuwe recreatiewoningen worden ontwikkeld en het resort zelf wordt geüpgraded. Dit geldt ook voor De Houtzagerij. Het restaurant zal verder uitgebouwd worden en er zal een professionaliseringsslag gemaakt worden, om drukte in de toekomst beter op te vangen.

Wat bieden wij?
Resort De Wije Werelt biedt jou een gevarieerde en uitdagende baan in een professioneel en vooruitstrevend bedrijf, met een open en informele bedrijfscultuur. Daarnaast bieden we jou:

  • Salaris conform de CAO Recreatie.
  • Een baan gedurende het hele jaar.
  • Reiskostenvergoeding indien de reisafstand meer dan 15 kilometer enkele reis bedraagt.
  • Gezellig team met enthousiaste collega’s.
  • Goede ontwikkelingsmogelijkheden.
  • Personeelskorting op alle resort van EuroParcs.

Reageren kan door je sollicitatiebrief en CV te mailen t.a.v. Dennis Angenent.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Soort dienstverband: Voltijd, Deeltijd

Veilig betalen met: