Kerstmarkt Aaken

Vanaf 22 november 2019 te bezoeken!

Kerstmarkt Aken

Als je van een traditionele kerstmarkt houdt dan breng je dit najaar een bezoek aan de knusse kerstmarkt in Aken, Duitsland! Vanaf Resort Brunssummerheide ben je er zo. 'Aachener WeihnachtsMarkt' is vanaf 22 november tot en met 23 december 2019 tussen 11.00u tot 21.00u te bezoeken*.

Dikke - kerstmarkt - tip
Deze kerstmarkt is het ideale gezinsuitje. De kerstkraampjes vind je in de omgeving van het stadhuis. Naast de gebruikelijke stalletjes met crepes en andere lekkernijen kun je op de kerstmarkt in Aken ook terecht voor leuke spulletjes voor in en onder de kerstboom! *Let op: op de zondag van dodenherdenking slechts van 18.00u tot 21.00u geopend en op 23-12-2019 slechts van 11.00u tot 20.00u geopend.

Akense Printen
Tijdens de kerstmarkt in Aken (Aachen) kun je niet alleen Akense Printen kopen, dit is een pop gemaakt van kruidkoek, maar ook de typische duitse aardappelpannenkoeken zijn overal te verkrijgen! Natuurlijk mag de Gluwhein niet ontbreken.

Vakantiepark Brunssummerheide ideale kerstbestemming
Vanaf vakantiepark Resort Brunssummerheide ben je met 30 autominuten in Aken. Kortom, de ideale kerstbestemming voor een bezoek aan deze kerstmarkt. Boek nu een verblijf op vakantiepark Resort Brunssummerheide en geniet van deze winter van de kerst op dit prachtige en sfeervolle vakantiepark en omgeving!

Kerstmarkten

Kerstmarkten

Kerstmarkten

Bekijk het overzicht met de kerstmarkten bij EuroParcs!

Lees verder...
Kerstvakantie

Kerstvakantie

Kerstvakantie

Samen zijn, gezelligheid en lekker lang aan tafel, dát is kerst. Beleef het bij onze vakantieparken en boek jullie kerstvakantie bij EuroParcs! 

Lees verder...
Resort Brunssummerheide

Resort Brunssummerheide

Resort Brunssummerheide

Bekijk vakantiepark EuroParcs Resort Brunssummerheide.

Lees verder...
Nieuws & Aanbiedingen

Nieuws & Aanbiedingen

Nieuws & Aanbiedingen

Bekijk de aanbiedingen en beleef het bij EuroParcs!

Lees verder...

Vind jouw favoriete accommodatie bij EuroParcs

Veilig betalen met: