Kerst bij Resort Zilverstrand

Gezellig samen bij Resort Zilverstrand

Boek deze wintervakantie een verblijf op vakantiepark Resort Zilverstrand en vier de kerst in België! Een bezoek aan de prachtige en sfeervolle kerstmarkt Winterland Hasselt gaat dit jaar helaas niet lukken, maar laat dat de kerstpret niet drukken, want: op het vakantiepark is er tijdens de kerstvakantie genoeg te doen en te beleven! Kortom, kom met de kerst gezellig samen genieten bij EuroParcs Resort Zilverstrand in Mol .

Kerst uitjes in de buurt

Winterland Hasselt

Winterland Hasselt

Winterland Hasselt

Een sfeervolle kerstmarkt en een magische kerstparade!

Lees verder...
Omgeving Mol, België

Omgeving Mol, België

Omgeving Mol, België
Lees verder...

Ons kerstmenu

Ontdek de december foodboxen!

In de maand december bieden wij exclusieve maaltijdenboxen aan om af te halen of te laten bezorgen bij jou in het vakantiehuis. Dus ook tijdens de feestdagen zoals met kerst! Denk aan diner-, lunch en ontbijt/brunch-boxen of een gourmetpakket, borrelbox en/of combineer het met een drankpakket! Kortom, laat je tijdens de kerstvakantie culinair verwennen. Het is immers de gezelligste maand van het jaar. Geniet met een foodbox naar keuze tijdens jullie verblijf op Resort Poort van Zeeland! Je kunt jouw favoriete foodbox bijboeken wanneer je jouw vakantie bij EuroParcs reserveert, een foodbox reserveren via ons klantencontactcentrum kan ook of op het park ter plekke bij het restaurant (tijdens reguliere openingstijden). Nieuwsgierig? ⬇️ 

Vissen

Vissen

Kerstactiviteiten op het park

Vier de winter bij EuroParcs

Top kerstmarkten

Top kerstmarkten

Bezoek de leukste kerst events ⛄️

Kerstvakantie

Kerstvakantie

Samen zijn, gezelligheid en lekker lang aan tafel, dát is kerst. Beleef jouw kerstvakantie op een van onze resorts welke helemaal zijn ingericht in kerstsfeer! 

Boek bij EuroParcs & beleef het

Veilig betalen met: