Kerst bij Resort Poort van Amsterdam

Kerstmis vier je bij Resort Poort van Amsterdam

Kerstmis vieren bij Resort Poort van Amsterdam, dat kan! Boek voor de meest ideale kerstbeleving een verblijf bij ons op het vakantiepark tijdens de kerstvakantie, onder meer omdat je overheerlijk culinair kunt genieten van een kerstdiner van Restaurant Poort van Amsterdam, maar dan bij jou in je vakantiewoning! Ga voor een Amsterdamse Kerstavond en geniet samen met je gezin - in je onesie of in je zondagse kerstoutfit - tijdens jullie verblijf van een 4-gangen kerstdiner, gourmetbox of de kerstbrunch bij jullie in het vakantiehuis tijdens de kerstdagen!

De ultieme kerstbeleving vind je rondom Uitdam
Normaal gesproken kun je vlakbij ons vakantiepark Uitdam het kerstevenement Ice*Amsterdam bezoeken, waar je de leukste kerstcadeau's en ijsbaan vindt met de meest de knusse kerstmarkt. En dat niet alleen, want in de RAI Amsterdam vindt normaliter tijdens de kerstvakantie de ultieme winterbeleving plaats, namelijk Het Amsterdamse Winterparadijs! Helaas gaan beide evenementen dit jaar niet door, maar laat het de decemberpret niet drukken want er is nog veel meer te beleven in de omgeving van ons vakantiepark in Uitdam tijdens de kerstvakantie van 2020. Ga er samen tussenuit met de kerst en boek nu een verblijf op Resort Poort van Amsterdam.

Kerst uitjes in de buurt

Omgeving Uitdam

Omgeving Uitdam

Omgeving Uitdam
Lees verder...
Ice❄️Amsterdam

Ice❄️Amsterdam

Ice❄️Amsterdam

Bezoek de leukste ijsbeleving van Nederland in 2021!

Lees verder...
Het Amsterdamse Winterparadijs

Het Amsterdamse Winterparadijs

Het Amsterdamse Winterparadijs

Helaas gaat de ultieme winterbeleving van Nederland in 2020 niet door, op naar 2021!

Lees verder...

Kerstdiner van Restaurant Poort van Amsterdam?

Ontdek de december foodboxen!

In de maand december bieden wij exclusieve maaltijdenboxen aan om af te halen of te laten bezorgen bij jou in het vakantiehuis. Dus ook tijdens de feestdagen zoals met kerst! Denk aan diner-, lunch en ontbijt/brunch-boxen of een gourmetpakket, borrelbox en/of combineer het met een drankpakket! Kortom, laat je tijdens de kerstvakantie culinair verwennen. Het is immers de gezelligste maand van het jaar. Geniet met een foodbox naar keuze tijdens jullie verblijf op Resort Poort van Amsterdam! Je kunt jouw favoriete foodbox bijboeken wanneer je jouw vakantie bij EuroParcs reserveert, een foodbox reserveren via ons klantencontactcentrum kan ook of op het park ter plekke bij het restaurant (tijdens reguliere openingstijden). Nieuwsgierig? ⬇️ 

Vier de winter bij EuroParcs

Kerstvakantie

Kerstvakantie

Samen zijn, gezelligheid en lekker lang aan tafel, dát is kerst. Beleef jouw kerstvakantie op een van onze resorts welke helemaal zijn ingericht in kerstsfeer! 

Boek bij EuroParcs & beleef het

Veilig betalen met: