Kerst bij Resort Markermeer

Kerstvakantie op Resort Markermeer

Trek je terug bij Resort Markermeer en kom helemaal tot rust tijdens de kerstvakantie, want bij ons op het vakantiepark kun je juist even ontsnappen aan de dagelijkse hectiek. Daarbij kun je dit jaar gebruik maken van onze foodboxenservice. Wij bieden jouw een verrassend aanbod in foodboxen voor zowel het kerstontbijt / kerstbrunch en/of kerstlunch als een uitgebreid kerstdiner aan. Er is voor ieder wat wils wat je eenvoudig tijdens het reserveren van je vakantie kunt bijboeken! Daarbij kun je er voor kiezen om het bij je vakantiehuis 'thuis' te laten bezorgen. Zo geniet je optimaal van een heerlijke vakantie met of rond de kerst bij EuroPars. Meer weten? Lees snel verder, verder op de de pagina!

Mocht je even in de kerst mood zijn, dan kun je normaal gesproken een bezoek brengen aan Kerstmarkt in Enkhuizen. Helaas gaat dit kerstevent deze winter niet door maar (!) is met recht een dikke kerst tip voor 2021 en ideaal om te combineren met je verblijf bij ons op het vakatiepark. Dessalnietemin, kun je je deze kerstperiode bij ons heerlijk vertoeven, omdat de natuur dichtbij is waar je prachtige winterwandelingen kunt maken. Ontdek het op EuroParcs Resort Markermeer!

Rondom het vakantiepark

Kerstmarkt

🍷 Kerstmarkt in Enkhuizen

🍷 Kerstmarkt in Enkhuizen

Kerstmarkt Enkhuizen gaat helaas niet door, maar Lelystad geeft licht vooralsnog wel!

Lees verder...
Omgeving Bovenkarspel

Omgeving Bovenkarspel

Omgeving Bovenkarspel
Lees verder...

Kerstmenu

Ontdek de december foodboxen!

In de maand december bieden wij exclusieve maaltijdenboxen aan om af te halen of te laten bezorgen bij jou in het vakantiehuis. Dus ook tijdens de feestdagen zoals met kerst! Denk aan diner-, lunch en ontbijt/brunch-boxen of een gourmetpakket, borrelbox en/of combineer het met een drankpakket! Kortom, laat je tijdens de kerstvakantie culinair verwennen. Het is immers de gezelligste maand van het jaar. Geniet met een foodbox naar keuze tijdens jullie verblijf op Resort Markemeer! Je kunt jouw favoriete foodbox bijboeken wanneer je jouw vakantie bij EuroParcs reserveert, een foodbox reserveren via ons klantencontactcentrum kan ook of op het park ter plekke bij het restaurant (tijdens reguliere openingstijden). Nieuwsgierig? ⬇️ 

Vier de winter bij EuroParcs

Top kerstmarkten

Top kerstmarkten

Bezoek de leukste kerst events ⛄️

Kerstvakantie

Kerstvakantie

Samen zijn, gezelligheid en lekker lang aan tafel, dát is kerst. Beleef jouw kerstvakantie op een van onze resorts welke helemaal zijn ingericht in kerstsfeer! 

Boek bij EuroParcs & beleef het

Veilig betalen met: