Kerst bij Resort De Wije Werelt

Bezoek de kerstmarkt en het Winter Wonderland evenement!

Beleef kerst op en rondom vakantiepark De Wije Werelt

Kerst vier je bij Resort De Wije Werelt! Omdat je met je gezin heerlijk kunt genieten van een uitgebreid kerstmenu van familie restaurant De Houtzagerij. Dit jaar kun je dan misschien niet fysiek bij ons in het restaurant terecht, maar wat je wel kunt doen is genieten van een culinair 4-gangen kerstdiner bij jullie in het vakantiehuisje! Voor welke kerstoutfit ga jij? In je kerstonesie of toch helemaal opgetuigd zoals de kerstboom? Het maakt niet uit dit jaar, want wij bezorgen bij jullie aan het vakantiehuis, maar afhalen kan ook!

Het animatie programma zal het tijdens de kerstvakantie het feest compleet maken voor onze jongste gasten. Een bezoek, tijdens jullie verblijf, aan Nationaal Park De Hoge Veluwe waar je je eigen kerstboom kunt zagen is absoluut een aanrader! Naast een heerlijke winterwandeling door dit prachtige natuurgebied is het vakantiepark helemaal versierd met kerstverlichting. Zo komen jullie helemaal in de kerststemming. Helaas gaat Winterwonderland dit jaar niet door, maar er is genoeg te doen op het park en volgend jaar is ons populaire kerstevent weer helemaal terug van weggeweest! Dikke kerst tip voor 2021 dus. Kortom, waar wacht je op? Boek de kerst bij EuroParcs Resort De Wije Werelt!

Er komt een kerst(wens)boom op het vakantiepark te staan, waar kinderen een kaartje kunnen ophangen voor wie een weekendje bij Resort De Wije Werelt wel kan gebruiken. De boom zal er staan vanaf 18 december 2020 tot en met 3 januari 2021. We gaan kerstballen knutselen voor in het vakantiehuis met de animatie. De kerstman komt langs om kerstcadeautjes uit te delen bij de vakantiehuisjes. Er wordt een kersttocht georganiseerd langs alle houtsculpturen en wie vindt de gouden kerstbal?!

Kerst uitjes in de buurt

Nationaal Park De Hoge Veluwe

Nationaal Park De Hoge Veluwe

Nationaal Park De Hoge Veluwe

Zaag je eigen kerstboom in december 2020!

Lees verder...
Omgeving Otterlo

Omgeving Otterlo

Omgeving Otterlo
Lees verder...

Ons kerstmenu

Ontdek de december foodboxen!

In de maand december bieden wij exclusieve maaltijdenboxen aan om af te halen of te laten bezorgen bij jou in het vakantiehuis. Dus ook tijdens de feestdagen zoals met kerst! Denk aan diner-, lunch en ontbijt/brunch-boxen of een gourmetpakket, borrelbox en/of combineer het met een drankpakket! Kortom, laat je tijdens de kerstvakantie culinair verwennen. Het is immers de gezelligste maand van het jaar. Geniet met een foodbox naar keuze tijdens jullie verblijf op Resort De Wije Werelt! Je kunt jouw favoriete foodbox bijboeken wanneer je jouw vakantie bij EuroParcs reserveert, een foodbox reserveren via ons klantencontactcentrum kan ook of op het park ter plekke bij het restaurant (tijdens reguliere openingstijden). Nieuwsgierig? ⬇️  

Geniet van het kerstmenu van restaurant De Houtzagerij

Familierestaurant De Houtzagerij heeft speciaal voor de feestdagen een heerlijk kerstmenu opgesteld. Zo kun jij met je gezin veilig en verantwoord genieten van een heerlijke kerst in je vakantiewoning. 

Bestel een 3-, 4-, of zelfs 5-gangenmenu en tover gemakkelijk een complet kerstdiner op tafel! Er is enoeg keuze voor ieder zijn smaak. Van klassieke kerstgerechten tot heerlijke vegetarische opties. En natuurlijk een lekkere zoetigheid als toetje. Zo wordt de kerst dit jaar toch heel speciaal. 

Bekijk het complete menu hieronder en stel jouw perfecte kerstdiner samen! 

Kerstactiviteiten op het park

Vier de winter bij EuroParcs

Kerstvakantie

Kerstvakantie

Samen zijn, gezelligheid en lekker lang aan tafel, dát is kerst. Beleef jouw kerstvakantie op een van onze resorts welke helemaal zijn ingericht in kerstsfeer! 

Boek bij EuroParcs & beleef het

Veilig betalen met: