Kerst bij Resort De Utrechtse Heuvelrug

Winter bij Resort De Utrechtse Heuvelrug!

Heb jij al plannen deze kerst of weet je al wat je gaat doen tijdens de kerstvakantie of in de prachtige wintermaand december? Kortom, wil je graag even lekker weg? Vier de kerst dan niet thuis maar bij ons in een heerlijk vakantiehuis! EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug is een heerlijk vakantiepark. En deze kerstperiode heeft ons restaurant De Utrechtse Heuvelrug verschillende foodboxen in het kerstassortiment waar je tijdens je verblijf culinair van kunt genieten! Het leuke is dat je dit vooraf kunt regelen tijdens het boeken van je vakantie en je kunt het laten bezorgen bij jullie vakantiewoning! Benieuwd naar de keuze? Kijk dan snel verder op deze pagina voor meer informatie.

Ontdek deze winter Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug met een heerlijke winterwandeling en geniet van de bijzondere tijd samen, maar wel even in een andere omgeving dan die van thuis waar de dagelijkse sleur, prikkels en klusjes op de loer liggen. 

Kerststukken knutselen
Ga bijvoorbeeld gezellig kerststukken maken met je gezin en combineer het met een toffe winterwandeling onder begeleiding van een gids! Via Nationaal Bomenmuseum Gimborn kan het op zondag 13 december van 13.00u - 16.00u. Kom met de (klein)kinderen kerststukken maken en genieten van de kerstsfeer en van kersttradities. Deze gezellige knutsel- en wandelmiddag begint om 13.00 uur. Voor de inspiratie en de materialen wordt gezorgd. Ook zijn er lekkernijen te koop en de midwinterhoorns komen blazen. Om 14.00 is er een wandeling onze gids Esther die onderweg vertelt over kersttradities en over hun relatie met de natuur. Wil jij er bij zijn? Reserveer dan gelijk een plekje voor jou en je gezin!

Workshopatelier: achterin het bezoekerscentrum.
Start wandeling: 14.00 en 15.00. De toegang tot het Bomenmuseum: € 6,50 p.p. (jaarkaarthouders en kinderen t/m 15 jaar: gratis). Voor de materialen van de workshop vraagt het museum een kleine bijdrage. 

Kerstkastelenrijkdom
Ga zelf op pad en aanschouw de kastelenrijkdom rondom het vakantiepark, het liefst natuurlijk voor de ultieme beleving met een hoop sneeuw ter decoratie! Maar het landschap is zonder sneeuw ook heel inspirerend en netwat makkelijk begaanbaar. Dus hoe dan ook een prachtig leuk en bijzonder winteruitje om samen van te genieten! 

Kortom, laat je aangenaam verrassen door het vakantiepark Resort De Utrechtse Heuvelrug is prachtig gelegen in Maarn.

Kerst animatie op het vakantiepark!

Van danspret, spelletjesavond, knutselfeest, levend Pacman en nog veel meer. Ben jij in de kerstvakantie bij ons op het vakantiepark? Bekijk dan snel het animatieprogramma met Kerst!

Kerst uitjes in de buurt

Kastelenrijkdom

Kastelenrijkdom

Kastelenrijkdom
Lees verder...
Kerststukken maken

Kerststukken maken

Kerststukken maken

Samen kerststukken en een winterwandeling maken bij Nationaal Bomenmuseum Gimborn!

Lees verder...
Omgeving Maarn

Omgeving Maarn

Omgeving Maarn
Lees verder...
Kerstmarkt Woudenberg

Kerstmarkt Woudenberg

Kerstmarkt Woudenberg

Bezoek tussen 10.00u en 17.00u de gezellige kerstmarkt in Woudenberg op zaterdag 11 december 2021.

Lees verder...

Kerstmenu bestellen?

Ontdek de december foodboxen!

In de maand december bieden wij exclusieve maaltijdenboxen aan om af te halen of te laten bezorgen bij jou in het vakantiehuis. Dus ook tijdens de feestdagen zoals met kerst! Denk aan diner-, lunch en ontbijt/brunch-boxen of een gourmetpakket, borrelbox en/of combineer het met een drankpakket! Kortom, laat je tijdens de kerstvakantie culinair verwennen. Het is immers de gezelligste maand van het jaar. Geniet met een foodbox naar keuze tijdens jullie verblijf op Resort De Utrechtse Heuvelrug! Je kunt jouw favoriete foodbox bijboeken wanneer je jouw vakantie bij EuroParcs reserveert, een foodbox reserveren via ons klant contact centrum kan ook of op het park ter plekke bij het restaurant (tijdens reguliere openingstijden). Nieuwsgierig? ⬇️ 

Vier de winter bij EuroParcs

Top kerstmarkten

Top kerstmarkten

Bezoek de leukste kerst events ⛄️

Kerstvakantie

Kerstvakantie

Samen zijn, gezelligheid en lekker lang aan tafel, dát is kerst. Beleef jouw kerstvakantie op een van onze resorts welke helemaal zijn ingericht in kerstsfeer! 

Boek bij EuroParcs & beleef het

Veilig betalen met: