Kerst bij Resort De Rijp

Kerst op Resort De Rijp

In de prachtige omgeving van Resort De Rijp is een heerlijke winterwandeling in de natuur niet ver weg van je vakantieadres. Een bezoek met elkaar aan de kerstmarkt in Alkmaar is dit jaar helaas niet mogelijk. Maar je kunt je wel tijdens de kerstvakantie culinair laten verrassen en verwennen door het kerstmenu van het restaurant, want je kunt een 4-gangen kerstdiner als foodbox bestellen voor tijdens je verblijf en laten bezorgen bij je vakantiehuis of zelf afhalen is ook mogelijk. Lees meer verder op deze pagina over de verschillende foodboxen! Verblijf deze winter op Resort De Rijp, want het vakantiepark is de ideale uitgangspunt voor heeel veeel kerstuitjes. Welke leuk zijn voor jong en oud, maar ook voor stellen, een groot of klein gezin! Ontdek het hieronder en laat je inspireren en plan het in tijdens jouw verblijf bij EuroParcs.

Kerst uitjes in de buurt

Kerstmarkt in Alkmaar 🎄

Kerstmarkt in Alkmaar 🎄

Kerstmarkt in Alkmaar 🎄

De kerstmarkt in Alkmaar gaat helaas niet door in 2020.

Lees verder...
Omgeving West-Graftdijk

Omgeving West-Graftdijk

Omgeving West-Graftdijk
Lees verder...

Kerstmenu

Ontdek de december foodboxen!

In de maand december bieden wij exclusieve maaltijdenboxen aan om af te halen of te laten bezorgen bij jou in het vakantiehuis. Dus ook tijdens de feestdagen zoals met kerst! Denk aan diner-, lunch en ontbijt/brunch-boxen of een gourmetpakket, borrelbox en/of combineer het met een drankpakket! Kortom, laat je tijdens de kerstvakantie culinair verwennen. Het is immers de gezelligste maand van het jaar. Geniet met een foodbox naar keuze tijdens jullie verblijf op Resort De Rijp! Je kunt jouw favoriete foodbox bijboeken wanneer je jouw vakantie bij EuroParcs reserveert, een foodbox reserveren via ons klantencontactcentrum kan ook of op het park ter plekke bij het restaurant (tijdens reguliere openingstijden). Nieuwsgierig? ⬇️ 

Kerst rondom Resort De Rijp

Wintercircus Sijm
Van 18 tot en met 31 december is het Wintercircus Sijm in Purmerend leuk voor met de kids! Ook leuk om te weten is dat in Hoorn de gehele maand december op zondag de winkels open zijn en je kunt gratis parkeren in de binnenstad.

Kerst in Hoorn
Ontdek Wintershoorn vanaf november 2020. Schaatsen, kerstkoor, kerst in kopen doen want er zijn genoeg twinkels in de winkels! Lees: Kerstmis in de Gouden Eeuw. Lees ook meer over de kerstmarkt in Hoorn op 13 december 2020 van 11.00u tot 17.00u. Als het theater open is kun je ook een optreden van de 3JS met Acoustic Christmas verwachten op donderdag 24 december om 19.00u en 21.00u.

Shopping Night: kersteditie
De shopping nights in Alkmaar zijn afgelast, helaas, want op deze avonden kun je tot 22.00u je kerstinkopen doen. Daarnaast is er van alles te zien en te doen, want Shopping Night is echt een avondje uit. Laat je kerstcadeau's extra mooi inpakken, verwen jezelf met een lekker hapje in de stad! Tip voor 2021!

Winterparadijs in Amsterdam
Het Amsterdamse Winterparadijs in de Rai, te Amsterdam, gaat dit jaar helaas niet door. Er zijn leuke activiteiten voor jong en oud te doen, en je kunt er genieten van een hapje en een drankje tijdens diverse optredens en attracties! Leuk voor kerst in 2021!

Schaatsen op het Museumplein
Voor de mooiste ijsbeleving van Nederland met het Rijksmuseum op de achtergrond kom je tijdens de kerstperiode schaatsen op het Museumplein tijdens Ice*Amsterdam.

Vier de winter bij EuroParcs

Top kerstmarkten

Top kerstmarkten

Bezoek de leukste kerst events ⛄️

Kerstvakantie

Kerstvakantie

Samen zijn, gezelligheid en lekker lang aan tafel, dát is kerst. Beleef jouw kerstvakantie op een van onze resorts welke helemaal zijn ingericht in kerstsfeer! 

Boek bij EuroParcs & beleef het

Veilig betalen met: