Kerst bij Resort De Rijp

Ontdek de kerstmarkt in Alkmaar en het kerstdiner van Brasserie De Dijk

Kerst op Resort De Rijp

Bezoek met elkaar de kerstmarkt in Alkmaar op 14 of 15 december en laat je 24 december of 25 december culinair verrassen door het kerstdiner wat speciaal is samengesteld door Brasserie De Dijk. Verblijf deze winter op Resort De Rijp, want het vakantiepark is de ideale uitgangspunt voor heeel veeel kerstuitjes. Welke leuk zijn voor jong en oud, maar ook voor stellen, een groot of klein gezin of zelfs voor de hele familie! Ontdek het hieronder en laat je inspreren en plan het in tijdens jouw verblijf bij EuroParcs.

In de buurt

Kerstmarkt in Alkmaar 🎄

Kerstmarkt in Alkmaar 🎄

Kerstmarkt in Alkmaar 🎄

Beleef de kerstmarkt in Alkmaar op 14 en 15 december 2019!

Lees verder...
Resort De Rijp

Resort De Rijp

Resort De Rijp

Bekijk vakantiepark EuroParcs Resort De Rijp

Lees verder...

Kerstmenu bij Brasserie De Dijk

Kerst rondom Resort De Rijp

Wintercircus Sijm
Van 11 tot en met 15 december is het Wintercircus Sijm in Purmerend leuk voor met de kids! Ook leuk om te weten is dat in Hoorn de gehele maand december op zondag de winkels open zijn en je kunt gratis parkeren in de binnenstad.

Kerstwandeling te Hoorn
Maak een kerstwandeling in het sfeervolle havengebied te Hoorn op vrijdag avond 20 december of zaterdag middag 21 december! De gidsen nemen je mee naar vroeger tijden met een knipoog naar het heden en de afsluiting vindt plaats op het terras bij Het Schipperhuis met glühwein en livemuziek. Praktisch: toegang is gratis. 

Shopping Night: kersteditie
Op 21 december is de kersteditie van Shopping Night in Alkmaar centrum. Tot 22.00u kun je kerstinkopen doen. Daarnaast is er van alles te zien en te doen, want Shopping Night is echt een avondje uit. Laat je kerstcadeau's extra mooi inpakken, verwen jezelf met een lekker hapje in de stad!

Kaaskerstboom Alkmaar
Op het Canadaplein komt een grote kaaskerstboom in kaasstad Alkmaar te staan. Gebruikte speelgoed voor kinderen t/m 16 jaar kun je ingepakt en met kerstwens onder de boom neerleggen. Als de boom is aangestoken, worden de kerstcadeaus aan het Leger des Heils geschonken. Donderdag 12 december wordt de kerstboom om 18.00u feestelijk ontstoken onder muziekale begeleiding van een kinderkoor. 

Winterparadijs in Amsterdam
Van 21 december t/m 5 januari is het Amsterdamse Winterparadijs in de Rai, te Amsterdam. Leuke activiteiten voor jong en oud, geniet van een hapje en een drankje tijdens diverse optredens en attracties!

Schaatsen op het Museumplein
Voor de mooiste ijsbeleving van Nederland met het Rijksmuseum op de achtergrond kom je tijdens de kerstperiode schaatsen op het Museumplein tijdens Ice*Amsterdam.

Vier de winter bij EuroParcs

Top 14 kerstmarkten

Top 14 kerstmarkten

Bezoek de leukste kerst events van 2019 ⛄️

Kerstvakantie 🎄

Kerstvakantie 🎄

Samen zijn, gezelligheid dát is kerst, beleef het!

Boek bij EuroParcs & beleef het

Veilig betalen met: