Kerst bij Resort De Kraaijenbergse Plassen

Kerstvakantie op Resort De Kraaijenbergse Plassen

Vakantiepark Resort De Kraaijenbergse Plassen is een heerlijk en rustig gelegen vakantiepark. Direct aan het water! En deze kerstperiode heeft ons restaurant Brasserie Op Den Drul een leuk kerstassortiment waar je tijdens je verblijf culinair van kunt genieten!

Het is er heerlijk vertoeven tijdens de kerstvakantie, want je kunt prachtige winterwandelingen maken door het omliggende natuurgebied. Zoals de Sint Jans Berg. Het is een sprookjesachtig gelegen landgoed, vooral als het heeft gesneeuwd. Anderzijds heb je het Maasheggenlandschap, de Overloonse Duinen, de Staatsbossen bij Sint Anthonis en daar vind je diverse prachtige fiets- en wandelroutes. En natuurlijk de Kraaijenbergse Passen zelf, waar het vakantiepark naar is vernoemd. Het Land van Cuijk bied je van alles. Kortom, kom genieten en maak er samen een bijzondere kerst van op ons vakantiepark in Linden.

Kerst uitjes in de buurt

Omgeving Linden

Omgeving Linden

Omgeving Linden
Lees verder...
VisitBrabant

VisitBrabant

VisitBrabant
Lees verder...

Vier de winter bij EuroParcs

Top kerstmarkten

Top kerstmarkten

Bezoek de leukste kerst events ⛄️

Kerstvakantie

Kerstvakantie

Samen zijn, gezelligheid en lekker lang aan tafel, dát is kerst. Beleef jouw kerstvakantie op een van onze resorts welke helemaal zijn ingericht in kerstsfeer! 

Boek bij EuroParcs & beleef het

Veilig betalen met: