Festival

Boek jouw vakantiewoning voor Defqon 2025

Defqon 2025? Verblijf warm en droog bij EuroParcs

Heb jij je weekendticket voor Defqon weten te bemachtigen? Dan leef je vast toe naar dat onvergetelijke weekend met meer dan 80 hardstyle, hardcore en raw hardcore DJ's! Natuurlijk kun je kamperen in je tent, maar is het niet veel fijner om na een warme douche in je zachte, opgemaakte bed te duiken?

Zorgeloos feesten op Defqon 2025

Boek voor jouw Defqon weekend van 26 tot en met 29 juni 2025 een comfortabele vakantiewoning op één van onze EuroParcs vakantieparken in de buurt. Op slechts 5 minuten rijafstand verblijf je op EuroParcs Zuiderzee.

Bob? Niet nodig!

Niemand hoeft zich op te offeren. Vanuit EuroParcs Zuiderzee rijden regelmatig pendelbussen van en naar het festivalterrein. Zo kun jij zorgeloos genieten van je drankjes. Verder is jouw verblijf inclusief opgemaakte bedden en handdoeken.

Vakantieparken vlakbij Defqon.1

Water
Water
Familie
Familie

1 nacht vanaf

31,10
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.

EuroParcs Zuiderzee

Biddinghuizen (NL)
  • Binnenzwembad, indoor speelhal en meer! 
  • Restaurant, bar, beachclub en snackbar
  • Vakantiewoningen, glampingtenten en kamperen
hardstyle festival

Boek een vakantiehuis tijdens Defqon.1

Defqon.1 is niet meer weg te denken uit de festivalwereld. Het is hét jaarlijkse festival in Nederland als het gaat om hardstyle, hardcore en raw hardcore muziek. Daarbij is Defqon.1 ook het grootste festival van de wereld binnen deze muziekgenres. Hier móét je gewoon een keer bij zijn geweest!

Defqon.1 Endshow

Als je Defqon.1 kent, ken je Power Hour en The Endshow. Ieder jaar weer weet Defqon.1 je weg te blazen met zijn onvergetelijke vuurwerkshow, keiharde tracks en geweldige sfeer.

Feesten in stijl met Defqon.1? Boek een vakantiewoning

Ben je gek op dat heerlijke festivalgevoel, maar ben je minder fan van campings, tenten en slaapzakken? Dat is te begrijpen. Om er zeker van te zijn dat je het hele weekend zorgeloos los kunt gaan in Biddinghuizen, boek je een vakantiehuis bij EuroParcs Zuiderzee. Na het festival neem je een verfrissende douche en duik je je warme, opgemaakte bed in. Wij regelen alles voor een zorgeloos verblijf tijdens jouw feestweekend op Defqon.1.

Vervoer vanaf het park

Als je een bob in de vriendengroep hebt, kun je natuurlijk prima zelf rijden. Maar we snappen het goed als je dit niet wilt! Daarom hebben wij een goede samenwerking met een taxicentrale die je van het vakantiepark naar het festivalterrein kan brengen. Je wordt na het festival ook weer opgehaald. De pendelbussen worden georganiseerd door de festivalorganisatie.