tree-houses-europarcs-de-wije-werelt

Green Key

Home Green Key

Green Key voor EuroParcs De Wije Werelt

De afgelopen jaren is de aandacht voor MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen), milieu en duurzaamheid in het bedrijfsleven toegenomen. Steeds meer bedrijven hebben een keurmerk in de vorm van bijvoorbeeld een Green Key. Wij van Team EuroParcs De Wije Werelt zijn er trots op dat wij dit keurmerk op ons park mogen dragen.

Green Key

Als park zijn we bewust bezig met duurzaamheid. Daarom zijn wij er trots op dat EuroParcs De Wije Werelt de Green Key heeft ontvangen, het grootste duurzaamheidskeurmerk voor de toeristische en recreatieve branche met wereldwijd ongeveer 1.600 deelnemers. Het doel van het keurmerk is onder andere het sparen van het milieu. Wij doen dit door zuinig om te gaan met energie en water, gebruik te maken van milieuvriendelijke schoonmaakproducten en minder afval te produceren. Waar mogelijk proberen we te recyclen. We gaan voor 100% gescheiden afval. Duurzaamheid beslaat naast natuur en milieu ook maatschappelijke betrokkenheid. Denk hierbij aan samenwerkingen met goede doelen, natuurorganisaties en betrokkenheid met lokale partijen.

Duurzaamheid

Ook EuroParcs zet zich er voor in om zo snel mogelijk aan de gevraagde normen te voldoen en om de druk van onze onderneming op natuur, milieu en mens te minimaliseren. Daarmee gaan we als bedrijf net een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. Met de Green Key willen we jou als gast laten zien dat wij duurzaam ondernemen hoog in het vaandel hebben.

Openbaar vervoer

EuroParcs de Wije Werelt is bereikbaar met het openbaar vervoer. Vlak bij de ingang van het vakantiepark bevindt zich een bushalte.

Lees meer over het Green Key keurmerk

intro-walking-family-forrest-europarcs-de-wije-werelt Green Key

Zoekresultaten (1)

BLACK FRIDAY DEAL
Natuur
Natuur

3 nachten vanaf

51,- 26,-
  • Direct bij Nationaal Park De Hoge Veluwe
  • Groot aanbod wandel- en fietsroutes
  • Veel bijzondere accommodaties
Ontdek dit vakantiepark