Ga lekker op vakantie in 2021

Beleef het bij EuroParcs

En vind jouw favoriete vakantiebestemming!

Ga lekker op vakantie in 2021! Laat je inspireren, want elk jaargetij heeft iets unieks in petto. Van elke seizoen kun je op unieke wijze genieten. Daar zijn onze vakantieparken ook op ingericht, zodat jij jouw (school)vakantie in 2021 optimaal in het moment kunt leven en daarbij echt even het ultieme vakantiegevoel kunt beleven!

Wij komen je graag tegemoet. Maak bijvoorbeeld gebruik van de actuele aanbiedingen bij EuroParcs. Voor nu presenteren wij hieronder overzichtelijk op een rij de schoolvakanties zoals de voorjaarsvakantie (krokusvakantie), mei vakantie (tulpvakantie) zomervakantie, herfstvakantie en natuurlijk de kerstvakantie. Ook bijzondere feestdagen als Pasen, Hemelvaart, Pinksteren - welke uitstekend gecombineerd kunnen worden met een weekend of midweek weg - komen aanbod. 

Vergeet de nazomerperiode niet! De nazomer is een unieke periode in het jaar om heerlijk te genieten van de nazomerzon!

Zomervakantie in eigen land

Zomervakantie in eigen land

Kies voor een onvergetelijke vakantie in eigen land en ontdek de mooiste plekjes dichtbij huis. 

Meivakantie

Meivakantie

Er op uit trekken met het gezin of met familie en vrienden kan perfect op de resorts van EuroParcs. Kies voor een gezellige chalet of een luxe vakantiewoningen!

Pinksteren

Pinksteren

Kies voor leuke uitstapjes met de kinderen tijdens Pinksteren! EuroParcs ligt op prachtige locaties met in de buurt veel te doen. Bekijk de resorts en ontdek het!

Kerstvakantie

Kerstvakantie

Samen zijn, gezelligheid en lekker lang aan tafel, dƔt is kerst. Beleef jouw kerstvakantie op een van onze resorts welke helemaal zijn ingericht in kerstsfeer!

Voorjaarsvakantie

Voorjaarsvakantie

Vier het voorjaar met EuroParcs! De lente ontwaakt het landschap en de eerste groene blaadjes piepen tevoorschijn aan de bomen, laten we naar buiten gaan!

Veilig betalen met: