Restaurant Poort van Amsterdam

Bar & Original Kitchen

Een verborgen schat aan het oer-Hollandse Markermeer. Dat is Restaurant Poort van Amsterdam. Mét een prachtig terras aan het water, een mooie keuken met verse streekproducten en een sfeervolle ambiance. Dit restaurant brengt het vakantiegevoel tot grote hoogten. 

Wij verwelkomen u graag bij Restaurant Poort van Amsterdam.

Openingstijden Restaurant Poort van Amsterdam:

Maandag 10.00 - 23.00 uur
Dinsdag gesloten
Woensdag 10.00 - 23.00 uur
Donderdag 10.00 - 23.00 uur
Vrijdag 10.00 - 23.00 uur
Zaterdag 10.00 - 23.00 uur
Zondag  10.00 - 23.00 uur

 

 Download de menukaart

Reserveren is gewenst. U kunt reseveren via: 088 - 070 81 15

 
Op het park

Meer Op het park

Wellness Center

Maak gebruik van onze uitgebreide wellnessfaciliteiten en kom helemaal tot rust! In de wellness vindt u onder meer een sauna en een Turks stoombad.

Receptie

U vindt de receptie direct bij de ingang van het resort. U kunt hier terecht voor al uw vragen en boekingen.

Binnenzwembad

Baantjes trekken of gewoon lekker poedelen? In het centrumgebouw vindt u een fraai binnenzwembad. Voor de allerkleinsten is er een apart badje.

Fietsverhuur

U kunt in de omgeving van Resort Poort van Amsterdam heerlijke fietstochten maken. Neemt u uw eigen fietsen niet mee? Geen probleem, u kunt bij ons fietsen huren!

Indoor speelparadijs

Is het geen mooi weer buiten, maar wil je toch lekker spelen? Dat kan in het indoor speelparadijs! Boven het restaurant kun je lekker binnen spelen!

Jachthaven

Resort Poort van Amsterdam beschikt over een prachtige jachthaven met 250 ligplaatsen voor zowel moderne als historische boten.

Speeltuinen

Kinderen kunnen klimmen en klauteren op de speeltoestellen die her en der op Resort Poort van Amsterdam aanwezig zijn.

Taste & More - Family Take Away Restaurant

Trek in een patatje, een lekkere snack of een ijsje? Dat kan bij Taste & More - Family Take Away Restaurant

Versmarkt

Verse broodjes in de ochtend en de kleine dagelijkse boodschappen? Die haalt u in de Versmarkt! Zo zet u elke dag een lekker ontbijt op tafel!

Vissen

Werp een hengeltje uit op Resort Poort van Amsterdam en geniet van de rust en ruimte die de omgeving Waterland u te beiden heeft.

Wasserette

Wij bieden de mogelijkheid tot het wassen van kleding. U kunt hiervoor terecht in onze wasserette. Voor voor meer informatie bij de receptie.

Waterfietsen

Van april tot oktober verhuren wij waterfietsen! Dit is een superleuke manier om de randen van het Markermeer te verkennen. Vraag voor meer informatie bij de receptie!

WiFi

U kunt gebruik maken van gratis WiFi. Houdt u er wel rekening mee dat Resort Poort van Amsterdam in het Hollandse buitengebied ligt. Dit betekent dat de WiFi niet altijd optimaal is. Wij werken eraan om de verbinding te verbeteren, maar het kan voorkomen dat de verbinding niet altijd goed werkt. Wij vragen om uw begrip.