Wellness en massagestudio Base Vitaal

 

Maak gebruik van onze uitgebreide wellnessfaciliteiten en kom helemaal tot rust! In de wellness vindt u onder meer een sauna, een zoutcabine en een Turks stoombad. Als u helemaal zen bent kunt u 'bijkomen' op één van de ligbedden. Inmiddels is ook de massage-salon geopend en kunt u genieten van een heerlijk ontspannende massage.

Voor het gebruik van de sauna kunt u zich aanmelden bij de receptie, wij zullen de sauna dan op tijd aan zetten zodat deze heerlijk warm is op het moment dat u deze wenst te gebruiken.

Base Vitaal

Welness is het ultieme moment om een even een stap terug te doen in uw drukke bestaan. Even geen haast, geen klok, maar rust. Geen werk, maar ontspanning en wat kunnen wij voor u daar in betekenen! U komt binnen in een ruimte waar u zich volledig kan ontspannen, waar in u alleen maar kan genieten. U ontvangt een massage naar keuze, waar u zelf voor heeft gekozen.
Na de behandeling kunt u nog even na genieten in het restaurant of gebruik maken van de mooie sauna ruimte die tot u beschikking staat.

Met warme groet,
Marion.
06-55868934

Let op, van 4 augustus tot 18 augustus is Base Vitaal met vakantie. 

 

 Prijslijst februari 2017

wellness
Op het park

Reserveren noodzakelijk!

In verband met de drukte is het noodzakelijk om tijdig te reserveren. 
U kunt uw reservering bij Base Vitaal plaatsen via 06-55868934 of per mail via basevitaal@hotmail.com

Openingstijden

De openingstijden van Base Vitaal zijn dagelijks van 08:00 tot 22:00 uur, enkel op afspraak. 

 
Zoek & Boek
 

Meer Wellness

Body Wax Studio De Rijp

Iedereen die langdurig van zijn ongewenste beharing af wil en dat professioneel wil laten verwijderen, kan nu een bezoek brengen aan de Body Wax Studio De Rijp

Buitenzwembad

Resort De Rijp beschikt over de luxe dat je kunt kiezen waar je in de zomer verkoeling zoekt. Aan het water bij het zandstrand of in het buitenzwembad!

Binnenzwembad

Wanneer het weer niet zo lekker is buiten, kun je op Resort De Rijp heerlijk binnen zwemmen. U bent van harte welkom in ons gezellige binnenzwembad!

Zwemles

Resort De Rijp biedt de mogelijkheid om zwemles te volgen. De lessen worden gegeven door Gijs Koelemeijer. Voor meer informatie kunt terecht op de website www.zwemschoolgijskoelemeijer.nl