EuroParcs Arlberg panorama

EuroParcs Arlberg

Let op! Op dit moment is het vakantiepark gesloten. We verbouwen en renoveren, om de gastbeleving naar een hoger niveau te tillen. Helaas is het niet mogelijk om bij ons te verblijven. Voor vragen hierover kun je contact met ons opnemen per e-mail: reservation-hermagor@europarcs.at

Adembenemende vergezichten en besneeuwde bergtoppen wachten in EuroParcs Arlberg. Het vakantiepark ligt in het wonderschone Pettneu in de regio St. Anton am Arlberg in het charmante en gastvrije Tirol. Dit is niet alleen een heerlijk wintersportgebied, maar ook een verrassende zomerbestemming. Hier liggen fantastische skipistes en langlaufloipes direct voor de deur, net als veel wandel-, klim- en fietsroutes.

Wintersport en zomerse activiteiten

In de wintermaanden is dit hèt skigebied van Oostenrijk. De hoofdstad van het dal is namelijk het beroemde St. Anton am Arlberg, de bakermat van het alpineskiën. Tel daarbij op de sneeuwzekerheid en 300 km aan pistes en je hebt alle ingrediënten voor een perfecte wintersportvakantie. In de zomermaanden kleuren de hellingen groen en kun je hier de bergen intrekken via de vele wandel-, berg- en fietsroutes. En wat denk je van verrassende activiteiten als yoga in de buitenlucht, boogschieten, bergbeklimmen of ziplinen?

Charmante dorpjes en internationale flair

Vakantiegangers houden van de alpine gezelligheid, de lokale gastvrijheid en internationale flair in plaatsjes als St. Christoph, Zürs, Stuben en Lech am Arlberg. Vakantieregio St. Anton am Arlberg met dorpjes als Pettneu, Schnann en Strengen, heeft veel van zijn originaliteit en traditionele charme behouden. Niet alleen komen hier traditie en modern samen, je vindt er ook alle voorzieningen die horen bij een mondain vakantieoord. En dan is er nog die adembenemende natuur. Geen wonder dat St. Anton zo populair is bij toeristen.

Werkzaamheden op het vakantiepark

Het vakantiepark is nog volop in ontwikkeling. Wij doen ons uiterste best om eventuele overlast voor jou als gast tot een minimum te beperken. Mocht je vragen hebben over de omvang van de werkzaamheden, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

EuroParcs Arlberg camping EuroParcs Arlberg reception

Praktische informatie

Wie, wat, waar, wanneer

Telefoon

+49 221 828 28 400 (gebruikelijke kosten)

Adres

EuroParcs Arlberg Strohsack 235C 6574 Pettneu am Arlberg Route naar het park

Park Plattegrond

Download plattegrond
Bekijk en wijzig je boeking

Bekijk en wijzig je boeking

Naar mijn Europarcs

Zomer: In de omgeving

Er is veel te zien en nog meer te doen

Arlberg

Wandelroutes

Arlberg

Winter: In de omgeving

Er is veel te zien en nog meer te doen

Ski Area St Anton am Arlberg Skiers Skilift Mountains

Skigebied Arlberg

Arlberg