Alle activiteiten bij
EuroParcs Poort van Amsterdam

Donderdag 18 juli

Streetbeats workshop

Streetbeats workshop

Ontdek hoe je met alledaagse voorwerpen zoals afvaltonnen en emmers een krachtige beat kunt creëren in onze Streetbeats workshop. We leren je de technieken om met deze onconventionele 'instrumenten' samen te werken en een opzwepend ritme te produceren dat iedereen aan het dansen krijgt.

Fun HeroesFamily
10:00
Kidsclub

Zaterdag 20 juli

Vleermuissafari

Vleermuissafari

Ze fladderen iedere avond door de schemering. Heb jij ze al gespot? Vanavond maken we een wandeling over het park en gaan we op zoek naar echte vleermuizen. De batdetector vangt de geluiden op en als je snel schijnt met je zaklamp zie je ze net over je hoofd scheren. Na een leuke introquiz waarin we meer leren over de vleermuis, gaan we samen kijken of we ze kunnen zien en horen. Neem een handje vol kleine kiezelsteentjes mee! Waarom? Dat leggen we vanavond uit! Neem je papa en mama mee en doe samen deze avontuurlijke avond safari.

FamilyFun Heroes
21:00
Kidsclub

Zondag 21 juli

Uilenballen pluizen

Uilenballen pluizen

Wil je weten wat uilen allemaal eten? Pluis een uilenbal uit en je weet het! Je vindt er botjes en schedeltjes van muizen en andere kleine dieren in. Spannend!

Fun Heroes6+Betaalde activiteit
Aanmelden
10:00
Kidsclub

Dinsdag 23 juli

De Alleskunner

De Alleskunner

De Alleskunner, wie kent het bekende TV programma niet? In deze activiteit ga jij als deelnemer de uitdaging aan om De Alleskunner van het park te worden? Doe mee aan deze komische strijd voor jong en oud en win de felbegeerde titel.

Fun HeroesFamily
19:00
Sportveld

Woensdag 24 juli

Archery Tag

Archery Tag

Doe mee met het competitieve spel waarbij jong en oud tegen elkaar opneemt. Jaag op de vlag van de tegenpartij en maak gebruik van de bunkers en hindernissen.

Fun Heroes10+
10:00
Sportveld