Alle activiteiten bij
EuroParcs Koningshof

Zaterdag 22 juni

Kofferbakmarkt Schoorl

Een kofferbakmarkt is een soort vlooienmarkt waar mensen met volgeladen autos en busjes komen om hun leuke en mooie tweedehands dingen te verkopen. De artikelen worden op een kleed of op zelf meegebrachte tafels uitgestald. Je vindt er ook allerlei lokaal geteelde groente, fruit, tuinplanten en zelfgemaakte jam. Daarnaast is er gereedschap, speelgoed, allerlei keukengerei, fietsen, boeken, antiek en curiosa en natuurlijk kleding. Wanneer? Elke zaterdag van 6 april tot 28 september van 09:00 tot 16:00 Waar? Grasveld aan de sportlaan 7 te Schoorl.

Family
Overige

Zondag 23 juni

The climate chain

Sluit je op zondag 23 juni 2024 aan bij The Climate Chain! We slaan de handen ineen en trekken een rode streep langs de Nederlandse kustlijn. Samen vormen we een human chain en vragen we snellere actie tegen ontwrichtende klimaatverandering en voor een volhoudbare economie. Zo maken we het grote draagvlak voor meer en snellere klimaatactie zichtbaar.

ALLFamily

Vrijdag 28 juni

Kaasmarkt Alkmaar

De Alkmaarse kaasmarkt is de oudste en grootste van Nederland. Sinds 1365 bezit Alkmaar één kaasweegschaal, in 1612 heeft de stad al maar liefst vier kaasweegschalen. Ook het Waagplein, waar de kaasmarkt al sinds het begin plaatsvindt, is meerdere keren vergroot. Ieder jaar kan je de kaasmarkt in de periode vanaf de laatste vrijdag in maart tot en met de laatste vrijdag van september elke vrijdag tussen 10:00 uur tot 13:00 uur op het Waagplein aanschouwen. Ook kan je de avondkaasmarkt bezoeken op de dinsdagavonden in juli en augustus tussen 19:00 uur en 21:00 uur.

Family
Overige