• Header Camping en Jachthaven Uitdam Water Flowers

EuroParcs Camping en Jachthaven Uitdam

Uitdam, Noord-Holland (NL)

Faciliteiten op EuroParcs Camping en Jachthaven Uitdam

Hier vind je een camping aan het Markermeer met eigen jachthaven

Algemeen

  • Water

CampingCamping

  • Stortplaats chemisch toilet
  • Gratis warme douches
  • Huisdier(en) op camping toegestaan
  • Afwasplaatsen

Wat is er te doen in de omgeving van Uitdam, Noord-Holland

De perfecte uitvalsbasis voor Marken, Volendam en de Zaanse Schans

Welke activiteiten zijn er op de camping?

Tijdens (school)vakanties worden op EuroParcs Camping en Jachthaven Uitdam door onze Fun Heroes 6 dagen in de week de leukste animatieactiviteiten georganiseerd voor diverse leeftijden. De Fun Heroes zijn onze rondreizende animatieteams en nemen je mee in een wereld vol kindershows, creatieve opdrachten en sportieve en spannende spellen. Let op, de Fun Heroes zijn er niet elke dag. Je kunt het actuele animatieprogramma van het park bekijken via de EuroParcs app of via onderstaande button. 

EuroParcs Poort van Amsterdam Sup Board Vader Dochters Water

Over EuroParcs Camping en Jachthaven Uitdam

Wie, wat, waar, wanneer

Geniet van een heerlijke kampeervakantie aan het water op EuroParcs Camping & Jachthaven Uitdam. Het vakantiepark ligt namelijk direct aan het mooie Markermeer. Met een boot vaar je zo het Markermeer op en geniet je van alle rust in de natuur. De drukte zoek je zo op met bruisend Amsterdam om de hoek! Zo heb je tijdens je vakantie het beste van beide werelden.

Kamperen

Direct aan het water van het Markermeer liggen de caravan- en camperplekken van EuroParcs Camping & Jachthaven Uitdam. Op de ruime plekken heb je meestal de beschikking over elektriciteit (6 ampère). Iets verder naar achteren vind je de kampeerplekken voor tenten. Het zachte gras is perfect om je tent op te zetten. Daarnaast beschik je over een sanitair gebouw, waar je gratis kunt douchen. Bij EuroParcs Camping & Jachthaven Uitdam geniet je tijdens het kampeerseizoen van 1 april tot 1 oktober van de unieke ervaring van kamperen aan het water.

Water en oer-Hollandse plaatsen

Geniet van een vakantie in een rustige Noord-Hollandse omgeving. Op EuroParcs Camping & Jachthaven Uitdam word je omringd door water waar je je de hele dag heerlijk kunt vermaken. 's Avonds leg je je boot aan in de jachthaven en geniet je van de faciliteiten op het nabijgelegen EuroParcs Poort van Amsterdam. Tegelijkertijd sta je ook zo in hartje Amsterdam. Ook ben je in een half uur in Marken, Volendam of op de Zaanse Schans. Op nog geen vijf minuten varen ligt ook het eiland Marken, wat je vanaf het vakantiepark zo kunt zien liggen.

Strandgangers opgelet!

Helaas kun je in verband met werkzaamheden van de Alliantie Markermeerdijken voorlopig geen gebruik maken van het strandje op de camping. Wel kunnen we met trots melden dat het strandje bij het appartementencomplex midden op het vakantiepark, bereikbaar is voor al onze strandgangers. Dit strandje is helemaal vernieuwd, dus je kunt hier naar hartenlust genieten van de zon, het Markermeer én het strandje.

Er zijn daarnaast ook langdurige werkzaamheden bij ons park en langs de dijk. Langs het park en de camping zijn ze bezig met dijkversterking.

Download onze gratis EuroParcs app!

Je vindt hier alles over het park waar je verblijft.

In de app kun je ook inloggen op Mijn EuroParcs en kun je de volgende zaken zelf regelen:

  • Boeking wijzigen

  • Boeking annuleren

  • Extra's bijboeken

  • Betalingen

Bij de receptie hebben wij allerlei informatie liggen hoe het openbaar vervoer gebruikt kan worden. Je kunt de 9292 app gebruiken en de bus routes volgen. Ook hebben wij informatie voor het gebruik van de auto naar Amsterdam en hoe je een Park & Ride kunt gebruiken.

Ligplaatsen passant: Gasten kunnen binnenvaren en het is niet nodig om vooraf te reserveren. De boten kunnen aan de F-steiger worden aangelegd, rechts bij binnenkomst. Als de F steiger vol ligt kunnen passanten links aan de lange steiger gaan liggen. Als de receptie gesloten is, is het mogelijk om de boot in de haven te leggen en de dag erna bij de receptie te betalen of via de Blue Water app. Kosten: €1,75 per meter, per nacht excl. 2,60 toeristenbelasting p.p. Geopend van 1 april tot 30 september. Diepte van de haven is 1,5 meter voor gebruik van stroom en/of water betalen gasten €0,50. We hebben ook een boothelling. Deze kost €7,50 per in/uit, niet geschikt voor jetski's, deze mogen ook niet het Markermeer op. In de haven is een diesel pomp aanwezig voor boten (actuele prijs na te vragen bij de havenmeester). Mocht je geïnteresseerd zijn in een ligplaats of seizoen plaats dan kun je contact opnemen met: poortvanamsterdam@europarcs.nl. Vanuit hier kan een prijsopgave gemaakt worden van de ligplaatsen. Dit is namelijk afhankelijk van het verblijf en de bootlengte.

De gasten van de camping kunnen gebruik maken van het sanitaire gebouw op onze camping, Je kunt gebruik maken van de faciliteiten op het vakantiepark zoals het indoor zwembad, restaurant, minimarkt/snackbar, kinderspeelhal, supverhuur, fietsverhuur/e-chopper verhuur, speeltuin en airtrampolines, sportveld, wasserette, strand.

Ja, we hebben op onze parkeerplaats twee elektrische oplaadpunten. Ook hebben sommige woningen oplaadpunten.

Honden zijn aangelijnd toegestaan op ons park, de honden zijn ook welkom op ons strand. Wij hebben geen specifiek uitlaatgebied, wel hebben wij rondom het park palen staan met afvalzakjes.

Wij hebben een minimarkt op ons park, hier heb je de mogelijkheid om broodjes voor de volgende dag te bestellen. Je kunt dit doen via de EuroParcs app of door een bestelling te plaatsen in de minimarkt. De broodjes kunnen de volgende ochtend bij onze minimarkt vanaf 09:00 opgehaald worden. Ook gasten van de camping kunnen hier broodjes halen.

Mochten je als gast van de camping buiten de openingstijden aankomen en de reservering is al betaald dan kun je inchecken via een nachtkluis. Je dient je de volgende ochtend wel nog te melden bij de receptie. Voor havengasten kunnen zij aanmeren en de volgende ochtend betalen bij de receptie of via de Blue Water app.

Helaas is er geen Wi-Fi bij de camping of jachthaven. Bij EuroParcs Poort van Amsterdam is wel Wi-Fi.

Adres

EuroParcs Camping en Jachthaven UitdamZeedijk 21154 PP UitdamRoute naar het park