Alle activiteiten bij
EuroParcs Gulperberg

Zaterdag 23 december

Kindershow: de Magische Keuken

Kindershow: de Magische Keuken

Julien komt met zijn Magische Keuken naar ons park! Al blijkt dat hij van koken niet veel van bakt, met hulp van de kinderen lijkt alles toch goed te komen. Julien's Magische Keuken is een spectaculaire show met liedjes, dansjes, interactie en de nodige magie.

Familie
11:00

Zondag 24 december

Kampvuur: Popcorn en marshmallows

Een knisperend vuurtje, lekker opwarmen en heerlijk snoepen maar! Wat is er leuker en lekkerder dan zelf popcorn de poffen en kastanjes te roosteren boven een echt kampvuur? Dat wordt smullen! Dichte schoenen en bedekkende kleding zijn verplicht bij deze activiteit.

4-8 jaar8-11
16:00

Woensdag 27 december

Workshop: Wiggle Bots

Je krijgt de kans om je eigen kleine robotvriend te bouwen en te programmeren. Met behulp van motoren, draadjes en andere technische snufjes kunnen de Wiggle Bots echt bewegen. Ben jij onze nieuwe Willie Wortel?

12+8-11
Aanmelden
16:00

Donderdag 28 december

Textielworkshop: Dromenvanger maken

Wat zijn jouw dromen? Vandaag gaan we met verschillende materialen aan de slag om een dromenvanger te maken. Je kunt het zo moeilijk of zo makkelijk maken als je zelf wilt. Na de workshop krijg je je eigen gemaakte dromenvanger mee naar huis.

12+4-8 jaar8-11
10:00

Vrijdag 29 december

Theatervoorstelling: Het Magische Circus

Al toen Aires nog een kleine jongen was, wist hij het! Ooit zal hij in het circus komen als een echte illusionist. Vandaag is het zover! Kom jij ook kijken? De voorstelling is geschikt voor kinderen van 4 jaar en ouder.

4-8 jaarFamilie
16:00