Almere header

Vakantieparken vlakbij Almere

Almere

In het zuidwestelijkste puntje van Flevoland, ingesloten door het Gooimeer, het IJmeer én het Markermeer, vind je de bijzondere stad Almere. Deze piepjonge stad is een absolute aanrader als je eens iets anders wilt zien dan Middeleeuwse stadscentra of monumentale panden. De natuur zoek je zo op met de Oostvaardersplassen in de achtertuin. Kortom: Almere is de place to be voor liefhebbers van moderne architectuur, watersport en natuur!

Modern centrum

Beroemde architecten hebben zich helemaal uit kunnen leven met het neerzetten van bijzondere bouwwerken in het jonge Almere Stad. Bewonder en leer alles over de twintig meest indrukwekkende en moderne bouwwerken door een stadswandeling te maken onder begeleiding van een gids. Met de kids kun je een spannende speurtocht in het centrum doen. In Almere Stad kun je gemakkelijk een hele dag shoppen dankzij het grote winkelaanbod. Gezelligheid vind je ook in de sfeervolle Havenkom in Almere Haven, waar je gezellig een drankje kunt drinken en heerlijk kunt dineren bij toprestaurants.

Almere Water

Rijk aan natuur

In en rond Almere is flora en fauna nooit ver te zoeken. Tussen Almere en Lelystad ligt het bekende natuurgebied Oostvaardersplassen en in dit moerasgebied kun je een enorme diversiteit aan vogelsoorten spotten. In natuurgebied de Lepelaarsplassen loopt, zoals de naam al verraadt, een grote groep lepelaars rond. Beide natuurgebieden zijn prachtig om lopend of fietsend te ontdekken. Bij mooi weer kun je in Almere heerlijk aan het Almeerderstrand of het Lumièrestrand relaxen, een duik nemen en genieten van een hapje en een drankje. Met de kinderen kun je een van de zeven uitdagende klimparcoursen doen bij Klimpark Fun Forest en een dagje dieren bewonderen bij Almere Jungle.

Almere Fox

Vakantieparken in de omgeving van Almere

Water
Water
Familie
Familie

1 nacht vanaf

31,10
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.

EuroParcs Zuiderzee

Biddinghuizen (NL)
  • Binnenzwembad, indoor speelhal en meer! 
  • Restaurant, bar, beachclub en snackbar
  • Vakantiewoningen, glampingtenten en kamperen
Water
Water

1 nacht vanaf

209,-
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.

EuroParcs Markermeer

Bovenkarspel (NL)
  • Direct gelegen aan het Markermeer
  • Beter uitzicht is niet te vinden
  • Veel vakantiewoningen aan het water
Water
Water
Stad
Stad

1 nacht vanaf

187,40
Inclusief belastingen en toeslagen o.b.v. 2 pers.
  • Unieke, luxe woningen in Waterlandse stijl
  • Op slechts 20 min van Amsterdam
  • Bezoek Volendam, Marken en Monnickendam