Horecacentrum

De Plaza is het horecacentrum van Resort Zuiderzee!

Restaurant Hollands Glorie open!

Sinds 1 juni jl. is iedereen weer van harte welkom bij ons op het terras en ons Restaurant Hollands Glorie. In verband met de richtlijnen vanuit het RIVM kun je uitsluitend reserveren per e-mail.

Reserveren
Wanneer je een mail hebt gestuurd met de gewenste datum en tijd zullen wij de beschikbaarheid controleren op ons terras of in het restaurant. De reservering is definitief wanneer je een mail van ons terug krijgt met de bevestiging.

Bij aankomst in het restaurant zullen wij de gezondheidsvragenlijst met je doornemen. Het personeel houdt zich aan de voorzorgsmaatregelen die zijn opgeleg door de Rijksoverheid. Let op: het restaurant heeft het recht om de reservering te annuleren en/of de toegang te ontzeggen wanneer er gezondheidsklachten zijn die kunnen duiden op het COVID-19 virus.

Ontdek Pizza Mario

Ontdek Pizza Mario in de Plaza op Resort Zuiderzee nú en haal een heerlijke pizza af! Kies jouw favoriete pizza en laat het je smaken!

Restaurant Hollandsch Glorie

Wij bieden heerlijke menu's in ons á la carte restaurant Hollandsch Glorie
Van 3 gangen tot speciale kindermenu's, er is voldoende keuze voor iedereen! Kom heerlijk lunchen en dineren in het restaurant Hollandsch Glorie in de plaza van EuroParcs Resort Zuiderzee! Reserveren? Dat kan! Bel ons via het telefoonnummer 088 070 81 86 of mail ons.

Horeca faciliteiten

De Plaza van EuroParcs Resort Zuiderzee is voorzien van de nodige horeca faciliteiten. Denk aan een restaurant, een bar met terras, een snackbar, een ijssalon en een kroeg genaamd Bolle Johan!

In restaurant Hollandsch Glorie kun je heerlijk dineren of haal bij de bar een drankje en nuttig deze op het heerlijke en zonnige terras! Heb je trek in een lekkere en snelle hap? Dan ben je bij onze snackbar Taste & More aan het perfecte adres. Of neig je meer naar een heerlijk koel en smaakvol ijsje?

Café Bolle Johan

De kroeg Bolle Johan is één en al gezelligheid
Stap binnen bij het bruin café genaamd Bolle Johan en beleef een gezellig avondje uit! Ontmoet er je vrienden en deel de gezelligheid, terwijl je samen een lekker glaasje bier onder het genot van een leuk deuntje neemt. 

Snackbar Taste & More

Trek in een lekkere snelle snack?
Kom dan eten in onze snackbar. Frietjes en bijvoorbeeld een lekkere kroket of een frikandelspeciaal, bij ons vind je het allemaal!

IJssalon

Bij lekker weer is onze ijssalon geopend!
Wat kies jij? Een lekker bolletje ijs in een hoorntje of een waterijsje? Probeer ze allemaal, de keuze is reuze!

Bar en terras

Een drankje doen is perfect aan onze bar! Bestel er ook vooral een lekker hapje bij, want een bitterbal kan altijd! Heerlijk genieten van je hapje en drankje op het zonovergoten terras! Kortom, je bent van harte welkom.

Veilig betalen met: