Horecacentrum

De Plaza is het horecacentrum van Resort Zuiderzee!

Glorieus Valentijnsmenu bij Hollandsch Glorie

Laat je liefdevol verrassen door het culinaire valentijnsmenu van restaurant Hollands Glorie op Resort Zuiderzee! Reserveer nu het valentijnsdiner voor jou en je geliefde tijdens het valentijnsweekend! Op Valentijnsdag, zaterdag 15 & zondag 16 februari!

Restaurant Hollandsch Glorie

Wij bieden heerlijke menu's in ons á la carte restaurant Hollandsch Glorie
Van 3 gangen tot speciale kindermenu's, er is voldoende keuze voor iedereen! Kom heerlijk lunchen en dineren in het restaurant Hollandsch Glorie in de plaza van EuroParcs Resort Zuiderzee! Reserveren? Dat kan! Bel ons via het telefoonnummer 088 070 81 86 of mail ons.

Horeca faciliteiten

De Plaza van EuroParcs Resort Zuiderzee is voorzien van de nodige horeca faciliteiten. Denk aan een restaurant, een bar met terras, een snackbar, een ijssalon en een kroeg genaamd Bolle Johan!

In restaurant Hollandsch Glorie kun je heerlijk dineren of haal bij de bar een drankje en nuttig deze op het heerlijke en zonnige terras! Heb je trek in een lekkere en snelle hap? Dan ben je bij onze snackbar Taste & More aan het perfecte adres. Of neig je meer naar een heerlijk koel en smaakvol ijsje?

Café Bolle Johan

De kroeg Bolle Johan is één en al gezelligheid
Stap binnen bij het bruin café genaamd Bolle Johan en beleef een gezellig avondje uit! Ontmoet er je vrienden en deel de gezelligheid, terwijl je samen een lekker glaasje bier onder het genot van een leuk deuntje neemt. 

Snackbar Taste & More

Trek in een lekkere snelle snack?
Kom dan eten in onze snackbar. Frietjes en bijvoorbeeld een lekkere kroket of een frikandelspeciaal, bij ons vind je het allemaal!

IJssalon

Bij lekker weer is onze ijssalon geopend!
Wat kies jij? Een lekker bolletje ijs in een hoorntje of een waterijsje? Probeer ze allemaal, de keuze is reuze!

Bar en terras

Een drankje doen is perfect aan onze bar! Bestel er ook vooral een lekker hapje bij, want een bitterbal kan altijd! Heerlijk genieten van je hapje en drankje op het zonovergoten terras! Kortom, je bent van harte welkom.

Veilig betalen met: