Restaurant Friends 'n Bites

Op Resort Veluwemeer!

Welkom bij Friends 'n Bites in Nunspeet

Friends ’n Bites, de nieuwe restaurant filosofie van EuroParcs, gaat grenzen verleggen. Het wordt dé ontmoetingsplaats van Nunspeet bij uitstek.

Een verrassende uitstraling!
Entourage en sfeer van Friends 'n Bites in Nunspeet is niet in één woord te vatten! Het staat bol van emotie... Het trendy Restaurant annex Grand Café met een ruw randje is dé ontmoetingsplaats bij uitstek! De plaats waar je nieuwe en oude vrienden ontmoet... en puur en intens samen kunt genieten. Zien en gezien worden....maar vooral gezellig!

Original Kitchen
De keuken van Friends 'n Bites neemt je mee terug naar de voeding zoals onze verre voorvaderen die ook gegeten hebben. Je zintuigen worden geprikkeld bij het nuttigen van vers bereid eten, met als basis verse producten van hoge kwaliteit. Met een verrassende smaaksensatie als gevolg... een onvergetelijke ervaring!

Grand Café
Lekker borrelen met jouw gezelschap of op het terras een hapje en een drankje nuttigen terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltijd? We zien jullie graag in ons Grand Café! Er worden regelmatig activiteiten georganiseert. 

Toch genieten van de horeca? Dat kan! 

Geniet tijdens jouw verblijf bij EuroParcs van de heerlijke afhaalmaaltijden uit ons restaurant, die je gemakkelijk bij de horeca of telefonisch via 088 070 81 05 kunt bestellen. Graag de dag van afhaal tussen 12.00u en 17.00u doorgeven. De maaltijd liever laten bezorgen? Dat kan ook! In dat geval kun je via de QR code betalen. 

Friends 'n Wine

Geniet van drie soorten wijn welke zijn samengesteld door onze wijnleverancier Jos Rijnaarts. Hierbij serveren wij enkele happa’s bereidt door de chef van Friends ’n Bites. Je kunt hierbij kiezen uit vlees of vis.

Verwen jezelf of je partner voor dit overheerlijke arrangement, boek het gelijktijdig bij jouw reservering of in ons restaurant. Reserveren een dag van te voren verplicht.

Prijs: van € 29,50 nú voor € 19,95 p.p.!

Friends 'n Beer

Mannen opgelet!

Geen fan van een kopje thee met scones en andere liflafjes? Mooi! Boek dan onze High Beer. Dit arrangement bestaat uit 3 verschillende streekbieren samengesteld door onze barman met enkele borrelhapjes. Hierbij wordt een selectie warm en koud "bruin fruit" geserveerd. Gebroederlijk borrelen met de kerels onder elkaar! Nootjes op tafel, kaartje leggen, gezelligheid!

Prijs van € 29,50 nú voor € 19,95 p.p. 

1 dag van te voren reserveren verplicht. 

Veilig betalen met: