Jachthaven

Jachthaven

Op Resort Veluwemeer hoeft uw boot niet thuis te blijven. Wij beschikken over een ruime en moderne jachthaven voor uw sloep of bootje. U kunt uw boot te water laten via onze boothelling.

Ontvang korting op uw ligplaats
Bent u geïnteresseerd in een ligplaats in de jachthaven? Er zijn nog enkele ligplaatsen beschikbaar dit seizoen in 2019! Boek nu en ontvang 10% korting voor dit jaar.

U kunt het aanmeldingsformulier opvragen bij de receptie. Ook kunt u de prijslijst afhalen bij de receptie of hier inzien.

Pechhulp op het water

Pechhulp op de Randmeren door onze partner Brunia Watersport

Zorgeloos varen, wie wil dat nou niet? Is uw grootste nachtmerrie om te stranden met motorpech? Met de nieuwste service van Brunia Watersport in Biddinghuizen kunt u met een gerust hart gaan varen. 

U bent namelijk op de gehele Randmeren verzekerd van pechhulp op het water!

De pechhulp met de serviceboot wordt u 7 dagen per week, van zonsopgang tot zonsondergang aangeboden in de periode van 1 April tot 1 November. Dat is pas een fijn gevoel voor u als trotse bootbezitter!

Waarom lid worden?

Als u op het water wordt getroffen door motorpech komt er zo spoedig mogelijk een medewerker van ons naar u toe om te assisteren. Na aankomst wordt er direct een eerste technische analyse gemaakt of het probleem direct verholpen kan worden. Als dit niet lukt dan brengen we u met uw boot naar de dichtstbijzijnde haven. Dat is pas zorgeloos varen!

Hoe werkt de pechhulp?

Stap 1
U meldt uw pech telefonisch via: 06 86 87 69 76

Stap 2
U geeft uw locatie door aan de medewerker 

Stap 3
De pechboot vaart naar u toe en analyseert het probleem

Stap 4
Het probleem wordt verholpen of u wordt gesleept naar een haven

Stap 5
U bent geholpen! 

Veilig betalen met: