Omgeving

Omgeving

In de directe omgeving van Resort Reestervallei is voor ieder wat wils. Op deze pagina proberen wij een compleet overzicht van wat er te doen is te geven. Loop ook even langs bij onze receptie, onze medewerkers vertellen u graag over deze veelzijdige omgeving!

Attractiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen

Reis in een paar stappen van het Wilde Westen naar Mexico, vier carnaval in het ritmische New Orleans en ga op zoek naar goud in Yellowstone. Of ga je liever op ontdekkingstocht door Jules Verne Adventureland en beleef de spectaculaire Expedition Nautilus, fiets naar de top met de Magic Bikes en trotseer de woeste golven in Fogg's Trouble. 

Belevenispad Staphorst

Belevenispad Staphorst

Kom het bos voelen, ruiken, proeven, horen en zien... Op het Belevingspad kom je een herriehut, een kleurenkamer, een doolhof en nog veel meer tegen. Het belevinspad is gelegen bij recreatieplas de Zwarte Dennen. Bij Boswachterij Staphorst kun je ook verschillende activiteiten doen zoals, wandelen, fietsen, ontdekken en zwemmen.

Fiets- en wandelroutes

Fiets- en wandelroutes

De omgeving van Resort Reestervallei biedt een perfect toneel voor fietsen! Het resort ligt pal aan een fietsknooppunt en vanaf hier kunt u de omgeving verkennen. Meer informatie op Route.nl

Giethoorn

Giethoorn

Een bezoek aan Giethoorn betekent natuurlijk ook een tocht over het water. Zelf aan het roer in een fluisterboot, of sloep , onder de begeleiding van een gids tijdens een rondvaart of actief in een kano of traditionele Giethoornse punter. 

Heuveltjes Bosbad Balkbrug

Heuveltjes Bosbad Balkbrug

Openluchtbad met talrijke speelvoorzieningen en ligweide.

Hunebedcentrum Borger

Hunebedcentrum Borger

Meer dan 5000 jaar geleden richtte een boerenvolk imposante grafkelders op, ook wel bekend als de hunbedden. In het Hunebedcentrum maat u een imposante reis naar de prehistorie.

Hunebedden bij Havelte

Hunebedden bij Havelte

D53 is met een lengte van bijna 18 meter het op één na grootste hunebed in Nederland en vormt samen met D27 het topproduct van de Noord-Nederlandse neolithische hunebedden-bouwkunst. Hij telt 21 zijstenen, 4 sluitstenen en 9 dekstenen, die sinds een restauratie in 1950 weer alle keurig op de draagstenen rusten.

Kabouterland

Kabouterland

In het hart van het Drentse dorpje Exloo ligt Kabouterland. In dit land kunt u een leuk dagje vol met kabouters, trollen en dieren beleven. Daarnaast zijn er diverse speeltuinen zowel binnen als buiten aanwezig.

Museum Staphorst

Museum Staphorst

Museumboerderij Staphorst toont u de veelzijdige kleurrijke cultuur van Staphorst.

Nationaal Park Weerribben-Wieden

Nationaal Park Weerribben-Wieden

In dit Nationaal Park ziet u alle schakeringen in de ontwikkeling van open water tot moerasbos. Oprukkende overbegroeiing en dichtgroeiend water, drijftillen, rietlanden en voedselarm grasland. Ook zijn er typerende moerasbewoners zoals vogels, vissen, zoogdieren en insecten te vinden in de gevarieerde begroeiing en de bijzondere plantenwereld.

Ooievaarsbuitenstation De Lokkerij

Ooievaarsbuitenstation De Lokkerij

Hier komt u alles te weten over en staat u oog in oog met deze bijzondere vogel.

Orchideeënhoeve Luttelgeest

Orchideeënhoeve Luttelgeest

Een tropisch paradijs, een wereld voor kleurrijke orchideeën, Lori's en vlinders.

Pitch And Putt Koekange

Pitch And Putt Koekange

In het karakteristieke Drentse landschap is in 1998 de eerste Pitch en Putt baan van Nederland aangelegd. In het verlengde van de herenboerderij "Lange Tieme" ligt de prachtig in het landschap passende 18-holes baan. Lengteverschillen en hindernissen als zandbunkers, bomen en vijvers maken elke hole uitdagend en uniek. Na een rondje golfen raak je niet uitgepraat en ben je van harte welkom in Brasserie Lange Tieme, gevestigd in "de deel" van de boerderij.

Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa Indoor Coevorden

Met Mega Mindy, Kabouter Plop, Piet Piraat, Bumba en K3 Disco.

Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe

Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe

Boerderij met o.a. speeltuin, springkussen, in- en outdoor speeltuin, maïsdoolhof en natuurlijk zelfgemaakt ijs.

Speelvijver De Zwarte Dennen

Speelvijver De Zwarte Dennen

In en rond waterplas Zwarte Dennen in de boswachterij Staphorst kun je heerlijk spelen en spartelen. De zandstrandjes zijn geschikt voor de allerkleinsten en op de kinderspeelplaats kunnen kids zich ook buiten het water vermaken. Op de ligweide is het heerlijk zonnen of picknicken. Bij de kiosk kun je een hapje en drankje kopen en er zijn ook toiletten. De P-plaats ligt op loopafstand en wordt aangegeven met borden. 

Staphorst

Staphorst

Staphorst is hip! In recreatie en producten. In Staphorst kunt u terecht voor het Museum Staphorst, het Staphorster Stipwerk en diverse leuke wandelingen.

Wildlands Adventure Zoo Emmen

Wildlands Adventure Zoo Emmen

Bij Wildlands kan het, een wereldexpeditie maken in één dag. In Wildlands Adventure Zoo Emmen reis je samen door de jungle, het poolgebied en de savanne.

Veilig betalen met:

Contact

Adres
EuroParcs Hoofdkantoor
Oude Apeldoornseweg 48
7333 NS Apeldoorn

Telefonisch bereikbaar
Maandag t/m vrijdag 08.30u - 20.00u
Zaterdag en zondag 08.30u - 17.00u

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

* vereist veld