Friends 'n Bites

Friends 'n Bites

Kom genieten van een heerlijke maaltijd in onze gezellige brasserie, neem een drankje aan de bar of kom heerlijk ontspannen op het grote terras met uitzicht op de spelende kinderen. 

Het restaurant Friends 'n Bites op Resort Poort van Zeeland in Hellevoetsluis is dit jaar vernieuwd. De oude styling heeft plaatsgemaakt voor een sfeervolle, inspirerende inrichting van het restaurant en is omgetoverd tot magische gezelligheid waar iedereen heerlijk kan genieten van culinaire hoogstandjes. Ook organiseren wij geregeld leuke evenementen waar je aan deel kunt nemen als je bij ons op het vakantiepark verblijft, maar óók als je in de buurt bent!

Grandioos en rijk vertegenwoordigd
Met een uitgebreide menukaart is er voor ieder wat wils en wat lekkers op tafel te toveren. Van een fijne lunch tot aan een heerlijk diner. Oh, en houdt voorál plek over voor het toetje, de desserts zijn grandioos! Ook onze drankenkaart is zowel warm als koud rijk vertegenwoordigd met specialiteiten, denk aan: special coffee's, smoothies, milkshakes, frappuccino's, ijskoffie en cocktails (ook alcoholvrij). 

Reserveren
Verzekerd zijn van een heerlijk, inspirerend en gezellig plekje in ons restaurant?
Reserveren kan telefonisch via 088 070 81 57.

Het restaurant Friends 'n Bites

Zien we je binnenkort genieten van een heerlijke maaltijd in onze gezellige brasserie?

Evenementen

Het is altijd feest bij Friends 'n Bites. Het restaurant organiseert namelijk regelmatig evenementen. Denk hierbij aan een Hollandse avond, Summer Party, BBQ avond en veel meer!

Wie vakantie viert op EuroParcs Resort Poort van Zeeland hoeft eigenlijk het terrein niet af. Alles wat vakantie leuk maakt, is op het resort aanwezig. Boek nu een verblijf op ons prachtige vakantiepark! 

Veilig betalen met: