Adventuredome - Binnen spelen

Binnen spelen! 

Is het een keer niet zo'n lekker weer? Dat geeft niks, want binnen spelen bij Adventuredome is een feestje! Bij ons hoeft niemand zich te vervelen, want de mogelijkheden zijn eindeloos! Kom klimmen en klauteren in de Sky Walker of bouw een reuzenkasteel in het Lego House. Kies een activiteit uit die bij jou past en je wilt nooit meer naar huis! 

Escape room

Vanaf 12 jaar

De rage van dit moment is de escaoperoom. Een ontsnapping uit de escaperoom 007 is een unieke belevenis. De gasten kruipen in de huid van James Bond en gaan de zenuwslopende uitdaging aan. De hersenen van de teamleden draaien op volle toeren om de puzzels en raadsels op te lossen. De tijd tikt genadeloos door en het is altijd maar weer de vraag of de teamleden de zenuwen te baas blijven.

Durf jij het ook aan? 
Ontdek onze arrangementen en combineer escapen met een heerlijke driegangenmenu. Ideaal voor teambuilding of gewoon een dagje weg met vrienden of familie!

LET OP: de Kids-Escaperoom is alleen op woensdagen te boeken. 

Prijs Escaperoom € 100,-

Glow in the Dark Mini Golf

Pret voor de hele familie

De nieuwste trend op golfgebied: Glow in the dark mini golf. Oftewel: midgetgolfen in het donker. Sla een balletje op de acht holes baan en waan je in de oceaan. Er zwemmen haaien en dolfijnen en er ligt een gezonken schip.

Van peuter en kleuter tot opa en oma. Iedereen wordt vrolijk van de felle kleuren die oplichten in het donker.

Tip: lak je nagels in een fluorescerende kleur of trek iets fluorescerend aan. Dan licht je zelf ook op! 

Jumbo

Sluipen en kruipen

Kruip en sluip door allerlei gangen. Klim omhoog. Glijd naar beneden. Spannend: als je helemaal naar boven gaat, ben je bijna vijf meter boven de grond!

Lasergame

Vanaf 6 jaar

Laad je geweer. Zoek dekking want met een dubbele verdieping komt een aanval altijd uit een onverwachte hoek. Verschuil je achter een schutting. En probeer met een lasergame zoveel mogelijk tegenstanders te raken. De special effects, verlichting en knallende muziek maken dit spel extra spannend.

Met maximaal 10 personen per sessie.

Reserveer van te voren om zeker te zijn van een plekje en lange wachttijden te voorkomen.

Lego Hoek

Lekker bouwen

Trek je tussen het klimmen en klauteren door lekker terug in de Lego Hoek. Dat ligt vol grote legoblokken. Wil je met andere kinderen een gigantisch groot huis bouwen? Of juist liever in je eentje iets moois maken? Het mag allemaal.

Er liggen zó ontzettend veel legoblokken. Die zijn heus niet opeens allemaal tegelijk op.

Sky Walker

Alleen voor klauteraars met lef

Klimmen en klauteren op grote hoogte. Lef moet je wel hebben. De Skywalker is namelijk bijna zeven meter hoog.

Durf jij vanaf het hoogste punt naar beneden te glijden? Deins je niet terug voor een klauterpartij in netten en touwen? Trotseer dan de Skywalker! 

Soft Play Area

Uitsluitend voor kleine kinderen

Alleen kleine kinderen mogen spelen in de speciaal voor hen afgeschermde speelhoek. Bouw je eigen fort met mega bouwstenen. De stenen doen geen pijn, want ze zijn lekker zacht.  

Trampoline!

Kom je springen op onze trampolines? Dan kun je je helemaal uitleven! Maak de mooiste sprongen en ga zo hoog mogelijk! Het is net alsof je vliegt! 

Per 7 minuten € 1,- per kind. 

Veilig betalen met: