Zwemvijver

Recreatieplas en strandbad met zandstrand

Recreatieplas & strandbad op Resort Limburg

Ontspannen in de recreatieplas en op het strandbad. Spetterend plezier voor jong en oud, op het strandbad en in de recreatieplas. Glij van de waterglijbanen, bouw zandkastelen of lig heerlijk, relaxend onder de zon, op de ligweide of op het  zandstrand. De allerkleinsten vermaken zich urenlang in het fantasierijke kinderbadje! 

Zwemvijver is geopend!

Zodra de nieuwe versoepelingen officieel van kracht zijn, kunnen we ook weer een stapje vooruit in de openstelling van het strand bij de zwemvijver. Het strand zal weer worden geopend voor gasten van Resort Limburg. Wel dien je hier de algemene geldende regels in acht te nemen, zoals bv. 1,5 meter afstand houden, met je eigen gezin komen, thuis blijven bij klachten, etc. De glijbanen en het peuterbad zijn momenteel nog gesloten. Zwembaden mogen geopend worden voor sportbeoefening zoals banenzwemmen. Jammer genoeg is ons zwembad alleen geschikt voor recreatief zwemmen. Het zwembad zal dus voorlopig nog niet geopend zijn. Wij hopen uiteraard dat binnenkort ook het recreatief zwemmen wordt toegestaan zodat het zwembad, glijbanen en peuterbad open mogen. Tot dan hopen wij op je medewerking en begrip.

Spectaculaire super waterglijbanen

Zwemmen in onze recreatieplas is toegestaan vanaf 1 mei tot 1 oktober. Het water is dan vrij toegankelijk voor onze gasten van Resort Limburg en inwoners van de gemeente Echt-Susteren. Daggasten kunnen een dagkaart van € 5 kopen bij de receptie van het zwembad. Vanaf 1 mei zullen de glijbanen geopend zijn bij een minimale temperatuur van 20 graden. Op woensdagmiddag van 13.00-18.00, zaterdag, zondag en de vakantieperiodes van 11.00-18.00. Betreden is op eigen risico. Als de glijbanen geopend zijn en de temperaturen hoog, kan het binnenbad gesloten zijn. Het waterspeelparadijs is geopend vanaf 15 mei bij een minimumtemperatuur van 20 graden. Bij een te lage waterstand zijn de glijbanen gesloten. Dit voor uw eigen veiligheid!

Vissen

Ook voor vissers is de recreatievijver een geweldige locatie om een hengeltje uit te gooien. Vanaf het talud kunt u heerlijk rustig genieten van een dagje vissen. Vissen mag van zonsopgang tot zonsondergang.Vissen is alleen toegestaan voor gasten van Resort Limburg. 

Veilig betalen met: