Zwembad en Wellness

Zwembad en Wellness Center op Resort Limburg

In het zwembad en Wellness Center op Resort Limburg is het puur genieten. De kids vermaken zich in het peuterbad of het zwembad met diepte 140 cm., terwijl u ontspant in het Wellness Center. Bij het zwembad is geen toezicht aanwezig.

Het Wellness Center beschikt over een prachtig saunagedeelte, met onder meer een relaxruimte, twee verschillende sauna's, Turks-stoombad, Zoutgrot, Odorium en infrarood-cabine. Wie geen genoeg kan krijgen van al deze verwennerij, kan een afspraak maken in de de massage- en beautysalon.

Het zwembad en Wellness Center zijn ook toegankelijk voor mensen die niet op het resort verblijven. Als parkgast heeft u gratis toegang tot het zwembad. Bij aankomst krijgt u uw toegangsbewijs/bandje.

Prijzen dag arrangement Wellness
Het Wellness Center is toegankelijk voor parkgasten en mensen die niet op het resort verblijven. Let op: zowel gasten als bezoekers betalen entree tot de wellness. 

De entree bedraagt:
Gehele dag: € 12,50 per persoon
Vanaf 16.00 uur: € 9,50 per persoon

In de prijs is inbegrepen het gebruik van de 2 verschillende sauna's, Turks-stoombad, Zoutgrot, Odorium, douches en rustruimtes, maar ook het zwembad! Niet inbegrepen is het gebruik van de zonnebank.

Prijzen Zonnebank
€ 6,00 per 10 min.
€ 10,00 per 20 min.

Prijzen Stempelkaart wellness incl. zwemmen
Stempelkaart Wellness 5 keer incl. zwemmen: € 40,00 per persoon
Stempelkaart Wellness 10 keer incl. zwemmen: € 80,00 per persoon
Stempelkaart Wellness 25 keer incl. zwemmen: € 200,00 per persoon

Meer informatie of maken van een afspraak
Voor meer informatie over onze faciliteiten en behandelingen, het reserveren van zonnebank, toegang tot het zwembad, de Wellness en het sauna complex. Of het boeken van een behandeling kunt u terecht bij de receptie van het Wellness Center (ingang zwembad).

Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Indien u gebruik wilt maken van het Wellness Center dient u deze van tevoren te reserveren. Het Zwembad en Wellness Center kunt u telefonisch bereiken op nummer +31 (0)88 0708038.

Graag ontvangen wij u in een gezellige en gastvrije ambiance.

Veilig betalen met: